Mikortól reális elmenni otthonról?
Egyre nagyobb az esély, hogy nem tudom befejezni a jogsit szülés előtt, tegnap megbuktam a forgalmin és már csak kevesebb mint két hónap van a szülésig (ami persze jóval előbb is lehet...).
Az a kérdésem, hogy nektek mikor jött el az az idő amikor egy nap kb négy órát valaki másra mertétek/tudtátok hagyni a kisbabátokat? Ennyi sajnos egy vezetés mert messze van a város (ketten vagyunk mindig, felváltva), vizsga napján is kb ennyi lesz. Előtte azért akarok még kicsit vezetni szóval több alkalom lenne.
Mikortól lehet ez reális? Tudom, sok mindentől függ, főleg a baba temperamentumán...
Sőt 2-3 vizsga is belefér akár
/ 1,5 hét múlva memtem, pedig nem minden ip. volt jó, mert iskolába jártam, - elsőre megvágtak engem is
1 gyakorló órára vagy vizsgára hamar el tudsz menni, ha nincs messze.
Amikor neked nem kellemetlen, pl az erős vérzés elmúlt már.
2 szopi közt mész../ már ha szoptatást terveel/
Magam is 31 hetes terhes vagyok, szóval nem más farkával akarom a csalánt verni... tudom, hogy nem egyszer ilyenkor már..
Szia! Nekem szoptatott, nehéz babàm volt. 2 hónapos korában meg kellett tartsak egy előadást. Mi totál pánikban voltunk először, mert pont akkor senkivel egy percet nem volt el rajtam kívül.
A párom elvitt autóval oda, az autóban szoptattam, utána elvitte sétàlni-kirándulni a babát, s a végén felvett.
Így nyugi volt, a távollétem kb 2 óra volt (ha bkv-vel mentem volna, 5 óra lett volna). Később is ez a módszer működött, kb 4-5 hónapos korától viszont volt hosszabb melóm, össtesen 6-8 óra és akkor már nem csináltuk ezt a fesztivált. Szépen elvolt Apjával, kapott lefejt tejet.
5 hónapos korától van heti 1x baby sitter, de kezdetben itthon voltam csak dolgoztam más helyiségben.
10 hónaposan volt olyan is hogy veke ébredt és én csak 5 óra múlva jöttem.
Soha senkivel nem volt semmi baj.
Hát az a baj hogy most az ünnepek miatt később fognak kiírni időpontot és lehet hogy lecsúszok róla. De mindenképpen egyszer még megpróbálom, de sajnos én is azt vettem észre hogy minden órával csak rosszabb lesz, és a terhességre fogom, mert a koncentrálás egyre inkább nem megy. Kb egy hónap múlva juthatok el pótvizsgára, félek hogy csak még rosszabb lesz :(
De köszönöm a válaszokat. Azért szorítsatok, nagyon hülye hiba miatt buktam, ha nem izgultam volna ennyire sima lett volna :(
Én hagynám a francba a jogsit, ekkora terhesen én már nagyon rosszul voltam és pszichésen se bírtam.
Friss jogsisként egy kisbabával úgyse fogsz vezetni. Pont velünk is hasonló volt, de én két éve megcsináltam csak nem mertem vezetni. A csecsemő mellett 3 hónapig heti 2x vettem pótórákat és így mostanra ismert terepre már elmegyek.
Előző, azért rettegnek ennyire az emberek mert suttyó paraszt oktatók vannak, aki rosszul tanít, aláz és ráadásul kivisznek 3 tanpályás óra után a forgalomba.
Én minden órán azt hallgattam mekkora béna vagyok, 30 éves szakorvosként órákat zokogtam minden óra előtti este, hasmenésem volt, az órák utàn is sírtam, a kollégáim csak pislogtak, mert elég belevalónak ismertek. A párom is kiabált velem ha gyakoroltunk, ő meg nyilván meg volt ijedve mert látta hogy nem megy.
2 évig nem ültem volán mögé.
Most egy normális oktató 3 hónap alatt megtanított vezetni, babával-kutyával nehéz terepen (hegyes, csomó jobbkezes utca, szar körforgalmak - Budapest belterületen simán megyek az itthoni terep után) szoktam menni, szeretek vezetni.
Szóval nem kelk kioktatni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!