Ha több órára elmentek otthonról a gyerekkel, mennyi pelenkát visztek magatokkal? Volt már, hogy nem volt elég?
Attól függ, mekkora gyerek.
Néhány órás programra kettőnél többet nem.
De az első pár hónapra már annyira nem emlékszem, akkor lehet, hogy többet. De akkor nem vittük gyakran.
Most, hogy már 2 éves a lányom, csak 2-3-at viszek általában, de nemrég megesett, hogy nem volt elég:
Kirándulni mentünk több órára, és raktunk fel róla postot a facebookra. Hazafelé úton nővéremék ránk írtak, hogy ugorjunk be hozzájuk, úgy is ahol laknak az útközben van nekünk hazafelé.
Megérkeztünk hozzájuk, és meleg volt a lakásukban, ezért levettem Lettiről a melegítőnadrágot, hogy pólóban és pelusban legyen. Látom, hogy útközben sokat pisilt (mindig hirtelen pisil sokat) és ballonszerűvé dagadt a pelenkája.
Kicseréltem neki, utána az unokatesójával leguggolva játszott az építőkockákkal a szőnyegen, erre rotyogni kezdett a popsi és hirtelen büdi lett.
Belenézek hátul, bekakilt, úgyhogy megint peluscsere.
Ezzel az utolsó pelenkánkat adtam rá, áll a kanapé mellett, rámnéz fura szemekkel, rotty-rotty, bellekaka. A második adagot későbbre tartogatta. :O
Így a tesómnak kellett adnia egyet az uncsitesó pelusai közül, az már szerencsére kibírta hazáig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!