Hogy tudnám leküzdeni ezt az idegeskedést? Másnál is van/volt ilyen?
Majd ha 3 hónapos lesz mindez elmúlik. Addig meg kitartás. Próbálj lazitani mert ha stresszelsz azt megérzik a babák és csak rátesz egy lapáttal. Tornáztasd, masszirozd a pocit, járkálj vele,stb valami be fog válni.
Valamit adsz neki? Espumi, colief, stb?
Én is így voltam, bevallom így távlatból hogy sokszor féltem egyedül maradni vele míg baba volt, mert ő is szörnyen hasfájós volt és féltem hogy tehetetlen leszek.
Én nehezen viseltem a babakort pont ezért mert nála 1 éves koráig tartott ez a hasfájás,szorulás stb és sokszor falat kapartam volna hogy látom szenvedni és nem tudok segíteni.
De hidd el jobb lesz, nálunk kirívó hogy ilyen sokáig volt hasfájós, általában 3 hónapos koruk után jobb lesz.
Mi 5 hetesek vagyunk, 1 hónapja adom neki az espumit és a colifot, 1 hete a biogaiat, és most kezdett csak enyhülni a hasfájás. Eddig egész nap sirt, most csak este. De igy is előfordul hogy ha olyat eszek,akkor puffad. Türelem, nemsokára hatása lesz a cseppeknek.Védőnőnk is mondta hogy 3-4 hét mire ezek a cseppek elkezdenek látványos javulást hozni.
Első voltam.
Pár napja olvastam ezt a választ:
"Protexin Restore csecsemoknek való belflora helyreállító probiotikum. A biogaia is oké, de önmagában mint halottnak a csók mert csak egy féle baktérium törzset tartalmaz. Csináljátok a Protexin kúrát, nekünk 6 nap alatt megszüntette a hasfájást."
Ha még hasfájós lenne a babám tuti kipróbálnám, ajánlom neked. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!