Ti használtok külön jobb fajta pelenkát éjszakára, valamint ha elmentek otthonról és valami "gagyibbat" otthonra, nappalra?
Nem, csak Liberót használok a lányomnál és bevált minden alkalomra.
Ilyen "különféle pelus különféle alkalmakra" inkább régen volt szokásban. '94-es öcsémen pl. ha elmentünk otthonról, meg éjszakára nadrágpelenka volt, de otthonra, nappalra a sokkal olcsóbb Libero betét volt rajta nejlonnal, ami masnira volt kötve. Azt gyakrabban kellett cserélni, meg időnként oldalt kicsorgatott belőle.
Nem. Olyan használtok folyamatosan, ami kibír egy éjszakát is 99%-ban. Gagyit nem érdemes semmikorra se venni. Nem drágát kell venni, hanem jót, ami NEKTEK beválik. A kettő nem feltétlenül ugyan az. Ami nálunk bevált és jó áron van:
- Little Angels (Asda)
- Babylove (DM)
- Lupilu (Lidl)
Mi használtunk olcsó vacak "1pisis" pelenkákat. A létező legolcsóbb (akkor tecsó veljú verzió) pelenka volt, kifejezetten arra, hogy ha mondjuk fürdés előtt még fél-egy órával tisztába kell tenni (mert mondjuk vacsi után bekakilt -de persze még egy csomó hasonló szitu lehetséges), akkor erre a kis időre ne pazaroljak el rendes pelenkát.
Később ezt az egypisis pelust váltottam le moshatóra.
Nem a környezettudatosság, meg ilyesmi motivált, csak a spórolás.
Én szoktam
Értelme
A lábyom nem kakál a pisis pelusba.
Kéri az újat, 10 perc múlva benne a kaka,bilire még nem megy..
Erre az időre van "gagyi" pelusunk, ami önmagában nem sokkal rosszabbb, mint amit használunk, de sokkal olcsóbb darabja és nem szeretem annyira...sem a tapintását, sem a formáját, sem a mintáját.
Nem mindegy, hogy 37 ft vagy 65 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!