-Hogyan tudnék a leghatékonyabban jóbb alakot elérni? -A helyben futás (normális fajta, nem séta/lépegetés) az mennyivel rosszabb a rendes futásnál? -Az álltalam végzet "edzés" mennyire jó illetve ha rossz mit változtassak?
Nem arra célzok hogy én kigyurt testett vagy esetleg tökéletes alakot akarok.Csak egészségesebb akarok lenni és jobban akarom érezni magam a börömben.
Itt arról van szó hogy szeretnék elsősorban fogyni,, Jellenleg 85kg 181cm 17 éves vagyok.(fiú)
Neki álltam egyfajta "edzés" szerüségnek.. (azért szerüség mert mindjárt kifejtem)
A célja a futás.ez úgy csinálom hogy:
- 20p bemelegítés |minden izmom átmozgatása, nyújtások|
- 30-35p futás |sajnos csak helyben futást végzek lakáson belül, kint futni az utcán vagy egy parkban nem igazán szeretnék (elég szégyenlős vagyok :/)|
- általában ugy kb 10 p-ben szoktam felüléssel, haspréssel, fekvő támasszal és hasonlokkal foglalkozni |bár nem erre koncentrállok|
- 20-30p lenyújtás a lehető legtöbb féle képpen az izomláz elkerülése miatt.
Probálok az étkezésre oda figyelni (kb 1500-1750 kalóriánál nem többet enni) de nem igazán tudom hogy számomra mi lenne az ideális. Meg hogy mik azok az ételek amiket el kéne felejtenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!