Anyukak! Hogy oldjatok meg, ha el kell menni otthonrol a babaval, de mondjuk valamilyen etkezes kovetkezik. Mivel etetitek meg es hogyan? A babam 10honapos
Mi rengeteget tekergünk a tesókkal.
Lehet kapni ezeket a zacskós gyümölcspüréket, amit ki tud cumizni a kupakon. Nem tudom, mi a becsületes neve. Ez be szokott válni, egy étkezést kivált, és szomjas se lesz utána. Ha hideg van, akkor a kabát első zsebébe teszem, amíg átmelegszik. Ezt vékony kesztyűben is tudja fogni.
De volt olyan is, hogy beugrottunk a pékségbe, ahol isteni finom, puha perec van. Tej és tojás mentes. Ebből törtem neki, és elnyammogta.
Ha egyszer-egyszer ilyet eszik, attól semmi baja nem lesz, amikor hazaértek, megeteted rendesen.
10 hónaposan már amúgy is a családdal együtt evett a legkisebbem, kb. 3 óránként. Ugyanúgy kell enni adni nekik is.
Egyelőre anyatejet
Bébiételt bárhol kaphat
De szeretném magam készíteni
Erre vettem kézi aprítót ( Tupperware)
Azt fog enni, ami a hozzátáplálásban épp jön...
Plusz függ h melyik étkezés jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!