Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki járt babaúszásra télen...

Aki járt babaúszásra télen elkapott valamilyen vírust a babája? Hány hónapos volt amikor kezdtétek? Igazából minden vélemény, tapasztalat a babaúszással kapcsolatban érdekel!

Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 17:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
3-4 hónaposan kezdtük, kb. így október/november környékén. Semmi baja nem volt soha, viszont imádta, én is szívesen mentem vele. Másfél éves korában egyszercsak zavarni kezdte a merülés, addig semmi baja nem volt, de nagyjából el is tudta mondani, hogy az a baja, hogy az orrába megy a víz. Onnantól nem jártunk, sajnáltam, mert előtte nagyon élvezte, és ügyes is volt, de nyilván ha nem akarja, nem megyünk, nem erőszak.
2017. okt. 18. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Mi az értelme?
2017. okt. 18. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
A fiam még csak 7hós, nyáron kezdtük a babaúszást, szóval télen még nem voltunk. Viszont nagyon szeretjük, ô is végigdumálja, mosolyogja az egészet, szóval láthatóan élvezi. Értelmének kedves utolsó azt tudom mondani, hogy nálunk egyértelmûen segíti a mozgásfejlôdést, ill. találkozik más babákkal a korosztályából, szocializálódik. Nekem ez elég. Beteg még nem volt, nem szedtünk össze semmit. A vizet nem klórral fertôtlenítik, így nem bántja a bôrét.
2017. okt. 18. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt elkezdtünk volna járni többször volt fülgyulladása, miután elkezdtünk járni egyszer sem lett beteg. 5 hónaposan kezdtük és 16 hós koráig jártunk, mert megunta. Nálunk nem volt jellemző gyors mozgásfejlődés. 9 hónaposan kezdett mászni 16 hónaposan önállóan járni.
2017. okt. 18. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
Te voltál gyerekkorodban babaúszáson, hogy jobban szocializálódj?
2017. okt. 18. 22:31
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Ja, mert régen nem volt, és úgy is felnôttek emberek, rögtön szar? Mobiltelefon se volt régen, anélkül is éltek emberek, az is szar? Nagyon szûklátókörû és maradi vagy.
2017. okt. 18. 23:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
5-ös senki sem erőszakoskodik veled, hogy vidd a gyerekedet babaúszásra. Neked nem tetszik értettük, de nem ez volt a kérdés.
2017. okt. 19. 07:05
 8/12 anonim ***** válasza:
17%
Mi ez a királyi többes az utolsónál? Nálunk a babaúszás nem játszik. Van helyette trambulin, ugrálókötél, hollahopp karika. Piszok jól fejleszti az egyensúlyérzéket mindegyik.
2017. okt. 19. 07:38
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
De áruld már el,hogy most minek jöttél ide leszólni a babaúszást? Nem volt erre kiváncsi senki,tapasztalatot kért a kérdező, ami neked nyilván nincs. Marha unalmas életed lehet.
2017. okt. 19. 07:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi a 2 évesünkkel 5 hónapos kora óta járunk. Mikor kezdtük, kora tavasz volt már inkább, nem lett beteg, következő télen egyszer-kétszer előfordult, de szerintem nem az úszáson múlt, a többi hasonló korú baba is volt annyit beteg, akiket ismerünk. Én nem gondolom, hogy az úszás ezt befolyásolná valamilyen irányban. Esetleg annál, aki nem viszi máshova sem a gyerekét, de mi sokat jártunk össze gyerekes anyukákkal, babaprogramokon, meg a játszótéren is.
2017. okt. 19. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!