Aki járt babaúszásra télen elkapott valamilyen vírust a babája? Hány hónapos volt amikor kezdtétek? Igazából minden vélemény, tapasztalat a babaúszással kapcsolatban érdekel!
Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 17:25
1/12 anonim válasza:
3-4 hónaposan kezdtük, kb. így október/november környékén. Semmi baja nem volt soha, viszont imádta, én is szívesen mentem vele. Másfél éves korában egyszercsak zavarni kezdte a merülés, addig semmi baja nem volt, de nagyjából el is tudta mondani, hogy az a baja, hogy az orrába megy a víz. Onnantól nem jártunk, sajnáltam, mert előtte nagyon élvezte, és ügyes is volt, de nyilván ha nem akarja, nem megyünk, nem erőszak.
3/12 anonim válasza:
A fiam még csak 7hós, nyáron kezdtük a babaúszást, szóval télen még nem voltunk. Viszont nagyon szeretjük, ô is végigdumálja, mosolyogja az egészet, szóval láthatóan élvezi. Értelmének kedves utolsó azt tudom mondani, hogy nálunk egyértelmûen segíti a mozgásfejlôdést, ill. találkozik más babákkal a korosztályából, szocializálódik. Nekem ez elég. Beteg még nem volt, nem szedtünk össze semmit. A vizet nem klórral fertôtlenítik, így nem bántja a bôrét.
4/12 anonim válasza:
Mielőtt elkezdtünk volna járni többször volt fülgyulladása, miután elkezdtünk járni egyszer sem lett beteg. 5 hónaposan kezdtük és 16 hós koráig jártunk, mert megunta. Nálunk nem volt jellemző gyors mozgásfejlődés. 9 hónaposan kezdett mászni 16 hónaposan önállóan járni.
5/12 anonim válasza:
Te voltál gyerekkorodban babaúszáson, hogy jobban szocializálódj?
6/12 anonim válasza:
Ja, mert régen nem volt, és úgy is felnôttek emberek, rögtön szar? Mobiltelefon se volt régen, anélkül is éltek emberek, az is szar? Nagyon szûklátókörû és maradi vagy.
7/12 anonim válasza:
5-ös senki sem erőszakoskodik veled, hogy vidd a gyerekedet babaúszásra. Neked nem tetszik értettük, de nem ez volt a kérdés.
8/12 anonim válasza:
Mi ez a királyi többes az utolsónál? Nálunk a babaúszás nem játszik. Van helyette trambulin, ugrálókötél, hollahopp karika. Piszok jól fejleszti az egyensúlyérzéket mindegyik.
9/12 anonim válasza:
De áruld már el,hogy most minek jöttél ide leszólni a babaúszást? Nem volt erre kiváncsi senki,tapasztalatot kért a kérdező, ami neked nyilván nincs. Marha unalmas életed lehet.
10/12 anonim válasza:
Mi a 2 évesünkkel 5 hónapos kora óta járunk. Mikor kezdtük, kora tavasz volt már inkább, nem lett beteg, következő télen egyszer-kétszer előfordult, de szerintem nem az úszáson múlt, a többi hasonló korú baba is volt annyit beteg, akiket ismerünk. Én nem gondolom, hogy az úszás ezt befolyásolná valamilyen irányban. Esetleg annál, aki nem viszi máshova sem a gyerekét, de mi sokat jártunk össze gyerekes anyukákkal, babaprogramokon, meg a játszótéren is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!