Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » A mai nézetek szerint miért...

A mai nézetek szerint miért elítélendő az, hogy a fél éves kislányunkkal alszunk?

Figyelt kérdés

Az ágyunk mellett babaöbölben alszik.

Olyan sokan megszólnak érte. Miért nem lehet azt elfogadni, hogy nekünk így jó?

2015. nov. 24. 17:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
82%

Ez egy nagyon megosztó kérdés, ha nem szereted a beszólásokat, nem kell beszélni róla. Én egyébként nem ismerek olyan családot, ahol a gyerek hosszabb-rövidebb ideig ne aludt volna a szülőkkel. Van, aki szereti ezt, van, aki nem, de megúszni kevesen tudják.

Mi 1 éves koráig aludtunk a kislányunkkal, szerettük.

2015. nov. 24. 17:32
 2/26 anonim ***** válasza:
86%

tapasztalataim szerint az emberek szeretnek másokkal foglalkozni, ahelyett, hogy maguk háza táján sepregetnének.

A másik élete valamiért mindig izgalmasabb.

2015. nov. 24. 17:33
 3/26 anonim ***** válasza:
87%
Senkinek semmi köze hozzá egyrészt. Másrészt meg nem kéne "olyan sok" embernek ismernie az ilyen intim dolgaitokat, mint a hogyan alvás. Vigyázz jobban a magánszférátokra!
2015. nov. 24. 17:34
 4/26 A kérdező kommentje:

Sajnos ez igaz :(

Orvosnál, védőnőnél sokszor feljön ez a téma az anyukák között.

Én sem szólók be senkinek mert nem a gyerekével alszik és hagyja sírni.

2015. nov. 24. 17:35
 5/26 anonim ***** válasza:
84%

Hidd el, szaranya vagy. :)

Ha vele alszol azért, ha külön szobában, akkor azért, és így tovább... (szoptatás /meddig?/ vs tápszer, babakocsi vs hordozás és még millió más)

Na, szóval ne törődj mások véleményével!

2015. nov. 24. 17:35
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz véleményeket, ne áruld el senkinek, csak nem kukkantanak be az ágyatokba! :) Vannak olyanok, akik annyira ragaszkodnak ahhoz, hogy ők maguk jól csinálják, hogy nem bírják azt sem elviselni, ha más máshogy csinálja.

Én csak azért félnék, mert aggódnék, hogy ráfekszem, de ha elférne az ágyunk mellett babaöböl, én is szívesen használnám. Mi külön ágyban, de egy szobában alszunk, 3 hónapos a kicsi.

2015. nov. 24. 17:36
 7/26 anonim ***** válasza:
32%
Mindenki úgy neveli (félre) a gyerekét ahogy akarja. Nem ítélek el semmit csak a puszta a tények azt mutatják hogy ez éppen nem egészséges dolog.
2015. nov. 24. 17:37
 8/26 anonim ***** válasza:
65%
minden ember más és más, valakik úgy határoznak, hogy elfogadják, ha köztük alszik egy pici baba, valaki meg inkább a párjával kettesben marad. bármelyik teljesen elfogadható dolog, hiszen nem vagyunk egyformák...
2015. nov. 24. 17:38
 9/26 anonim ***** válasza:
92%

2.+1

Keruld a temat az alabbiakkal egyutt:

Apas szules

Gyerekkel furdes

Szajrapuszi

Ezekben a temakban a szimpatizansok es az ellentabor osszecsapnak, minden valasz 20% alatt van es a 3. oldaltol mar se te se a kedves edesanyad nincs biztonsagban...ha erted, mire gondolok...

2015. nov. 24. 17:39
 10/26 A kérdező kommentje:

Ezentúl nem is fogom elárulni senkinek.

Csak kissé rosszul esett, hogy más nem tudja elfogadni más véleményét és emiatt elítéli.

Én ahogy utána jártam nekem az a megítélésem, hogy a babának jót tesz ha a szüleivel alszik. Hiszen 9 hónapig egyek voltak az anyukával. Nekem nem is lenne szívem külön tenni.

Meg van a kis helye neki is, de mégis mellette vagyok. Nyugodtan alszunk mind a hárman.

2015. nov. 24. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!