Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire elítélendő ez a...

Mennyire elítélendő ez a hazugság?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok.

Valószínűleg meleg (vagy legalábbis biszexuális) vagyok.

Mivel "normális" fiú ilyen korban már jár bulizni/inni/csajozni stb. így értelemszerűen én is szeretnék "ismerkedni".

Neten megismerkedtem egy fiúval, akivel "hasonló nézeteink vannak".

Szeretnénk már találkozni, de nekem fel kéne utaznom Pestre. Ez megoldható, de mivel nagyon ritkán járok el itthonról, így anya biztos minden apró részletre kíváncsi lenne, hogy hova-kivel-meddig megyek.

Arra gondoltam azt mondom, hogy az egyik barátommal megyek boltba vagy ilyesmi.

Nos igen, de 100%, hogy egy ilyen (végülis nem nagy hazugság, mert tényleg egy barát és akár boltba is mehetünk) hazugságért napokig lelkiismeret-furdalásom lesz, és aludni sem fogok tudni.

Az igazat pedig mégsem mondhatom el, mert igazából az sem biztos, hogy meleg vagyok. Lehet csak kíváncsi.

Végiggondolva konkrét kérdés sincs, de remélem valaki tud segíteni.

Köszi.

2014. dec. 30. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Óvatos legyél, nem biztos, hogy az ül a számítógép másik oldalán, akit te gondolsz. Én nem mennék sehova
2014. dec. 30. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Elegednek egyedül Pestre? Honnan utaznál? Ott is aludnál?

Én nem engednélek el, mindegy, hogy lányhoz vagy fiúhoz mész :)

Vagy csak felmennél, találkoznátok és utána mennél is haza?

Egyébként szerintem ne menj. Nem tudhatod, hogy ki ez a fiú. Lehet, hogy egy 50 éves pasi :D Vagy egy fiatal fiú, aki be akar valamibe szervezni.

Fiatal vagy, egyedül mennél. Ez nagyon veszélyes lehet.

Ha annyira akar valamit, akkor utazzon ő, és olyan helyen találkozz vele, ahol sokan vannak, amit ismersz.

2014. dec. 30. 20:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Dehogy aludnék ott.
2014. dec. 30. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Tényleg legyél óvatos! Én már láttam olyanokat, akik odacsaltak valakit, majd távolabbról megfigyelve röhögtek rajta… és ez nagyon enyhe eset… Te esetleg annyit látsz majd belőle, hogy nincs ott senki… Majd esetleg kapsz egy mentegetőző szöveget…

Ezek nem biztosak, de készülj fel minden cifraságra!!!

2014. dec. 30. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj. Menjen ő te hozzád. Lehet hogy csak kirabolni akar. Vagy megerőszakolni vagy elrabolni. És mivel nem is mondanád meg a szüleidnek ezért hogyan kezdenének el téged keresni? Manapság rengeteg ilyen dolog tőrténik. Mond neki hogy te nem tudsz menni. Menjen ő. Ha nem akar akkor valami atberés lett volna..vagy ha nem is átverés akkor sem lett volna belole semmi. Szoval ne menj!!!!!
2014. dec. 30. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Lehet hogy valami perverz idös ember :S

meg ne próbáld.... Nem is ismerkedsz soha, ezt mondtad, tehat meg se probaltad lannyal. Beszelgess valami kozeli lannyal es menjen minden siman, de ne igy probalkozz... :S

2014. dec. 30. 20:07
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem még várj 2-3 évet :)
2014. dec. 30. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Eszeden legyél, oda ne menj!
2014. dec. 30. 20:21
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

En is ova intenelek a latogatastol.

Nem emlekszel, nehany honapja (eve?) Debrecenben egy homofob megolt egy meleg pasast, akit (hogy, hogy nem) neten ismert meg.

Ha bajba kerulsz, Anyukad azt sem tudna hol keressen.

Ne menj!

2014. dec. 30. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem is várj ezzel..

Mármint túl fiatal vagy az ilyen utazgatáshoz,més ahogy említették, a legenyhebb eset, hogy megviccelnek.

Egyébként nem mondanám,mhogy boltba mentünk, hanem azt, ahova tényeg mentek, ami a tenyleges terv, csak nem mondanám meg kivel..

2014. dec. 30. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!