S. O. S. A legjobb barátomat bántalmazzák!? Nit tegyek?
Nekem annyi idősen, mint most te, több ilyen ismerősöm volt... akik úgy hazudtak, hogy magukat sem vették észre közben..
Volt olyan sztori, hogy előző nap úgy összeverték, hogy kitörött 2 foga, aztán hibátlan volt a fogsora hirtelen.
Volt olyan is, hogy az anyuka állítólag mérgében mellkason szúrta a lányát, de egy héttel később már sem seb, sem heg, se semmi..
Szóval nem kell mindent elhinni.
Bár nem kizárt, hogy ez esetleg igaz. Ki tudja..
Szerintem semmit sem kell tenned.
Ha szobafogságban volt, és mégis eljött otthonról, tőlem is kapna egy pofont, ha az én gyerekem lett volna.
Viszont ha átkölti a történeteket, simán nem foglalkoznék vele, mert tuti most is kamuzott.
Ha a gyerekem elszökne a szobafogságból, akkor tőlem is kapna egyet és biztos lehetne benne, hogy sehová nem mehet x ideig. Suli, haza és kész, se barátok, semmi. Mégis mit képzel, ki ő?! Egy hazug taknyos.
Amúgy, ha kitalál meg átkölt dolgokat, én a felét nem hinném el annak, amit mond, barátság ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!