Elmondjuk itthon, vagy várjunk, még rájönnek maguktól? Mi lenne a legjobb megoldás?
Kiderült, hogy viszonyom van a mostohatestvéremmel. Ez magában nem is akkora probléma, csak az bonyolította a helyzetet, hogy nekem ma reggelig volt egy barátom is és ő eléggé kibukott, amikor megtudta, hogy a szüzességemet a mostohatestvérem vette el, aki mellesleg fiatalabb nálam... Szóval most mindenki utál, pletykálnak, szóval teszik az emberek, amit ilyenkor szoktak, 2 hét múlva már emlékezni sem fognak erre.
De itt vannak anyáék és nem tudom, hogy melyik lenne a jobb döntés.
Ha nem mondanánk el, vagy ha szólnánk nekik erről az egészről. Mert azt nem szeretném, ha a huszonharmadik pletyka változatot hallanák valakitől...
Hogy lehet ezt jól tálalni?
Először legyél tisztában a k. fogalmával.
Nem a volt párkapcsolatomról szeretnék beszámolni nekik, értelemszerűen...
Hat ez azert olyan dolog, amit illo lenne szemtol szemben kozolni. Arra se art felkeszulni, hogy oriasi lebaxas lesz, sot, anyad es a neveloapad kapcsolata is ramehet.... Gratulalok.
Haby evesek vagytok amugy?
Szerintem ennyitől nem menne tönkre a házasságuk... Ha pedig igen, akkor az olyan is, hogy jobb, ha vége.
Én most leszek 18 éves, ő 16, elég régóta megy már ez az egész közöttünk.
Ez kicsit több, minthogy néha együtt vagyunk.
De igen, ha ennyitől tönkremegy egy házasság, akkor azzal mi lesz később?
Nem voltam kapcsolatban, mikor ez az egész elkezdődött. Ez jóval bonyolultabb ennél. A barátomra szükségem volt, hogy elfelejtsem és totál kitöröljem a fejemből a mostohatestvéremet, bár ez annyira nem jött össze.
"De igen, ha ennyitől tönkremegy egy házasság, akkor azzal mi lesz később? "
B+ tenyleg nem erted, hogy ez nem egy aprocska dolog?? Megis hogy kepzeled el a tovabbiakat? Plane, ha vege lesz a tiniszerelemnek. Ennyire nem lehetsz buta.
Azért nem kell ezzel kapcsolatban úgy viselkedni, mintha azt akarnánk elmondani, hogy hullákat ásunk el a kertbe éjszakánként.
Nem buta vagyok, de azért vannak ennél komolyabb dolgok is az életben, minthogy két ember vonzódik egymáshoz.
Dehogynem felejtik el, már sikerült megtapasztalnom, milyen a gimnázium, a 'barátaink'. Először mindenki kibeszél, megbámulnak. Aztán rájönnek, hogy mégis szükségük van rád, 1 hét múlva újra elkezdenek beszélgetni veled, nem viselkednek veled máshogy. Majd 2 héten belül már minden ugyanolyan, mint régen és van más, amiről lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!