Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjuk itthon, vagy várjunk...

Elmondjuk itthon, vagy várjunk, még rájönnek maguktól? Mi lenne a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy viszonyom van a mostohatestvéremmel. Ez magában nem is akkora probléma, csak az bonyolította a helyzetet, hogy nekem ma reggelig volt egy barátom is és ő eléggé kibukott, amikor megtudta, hogy a szüzességemet a mostohatestvérem vette el, aki mellesleg fiatalabb nálam... Szóval most mindenki utál, pletykálnak, szóval teszik az emberek, amit ilyenkor szoktak, 2 hét múlva már emlékezni sem fognak erre.

De itt vannak anyáék és nem tudom, hogy melyik lenne a jobb döntés.

Ha nem mondanánk el, vagy ha szólnánk nekik erről az egészről. Mert azt nem szeretném, ha a huszonharmadik pletyka változatot hallanák valakitől...

Hogy lehet ezt jól tálalni?

2014. szept. 5. 18:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

Nem is tudom. Mi jobb egy szülőnek? Ha a saját lánya elmondja az igazat vagy egy vadidegentől kell megtudnia a túlcsicsázott történetet aki még utólag oda is teszi, hogy egy undorító ribit neveltél?

Ooolyan nehéz a megoldás...

Könyörgök, gondolkodj!

2014. szept. 5. 18:34
 12/27 anonim ***** válasza:
81%

szerintem ezt sehogy nem lehet talalni, gondonolom ezzel ok is szamoltak, mint lehetoseg, de biztak bennetek.

vagy egyszeruen ele allsz es elmondod, vagy lapitotok es befejezitek az egeszet mondjuk mostantol.

2014. szept. 5. 18:39
 13/27 A kérdező kommentje:

Csak szerintem vannak abban a családban nagy bajok, ahol ezért válnak/kitagadnak/költözködnek?

Jó, oké, nem egy pohártörés, de azért nem válóok.

2014. szept. 5. 18:39
 14/27 anonim ***** válasza:
73%
Csak szerinted. Adott ugye egy hazaspar, ahol mindkettonek kiskoru gyerekei vannak. Evidens, hogy testverekkent nevelik oket. Marpedig a testverek nem kfelnek.
2014. szept. 5. 18:41
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem kisgyerekekként kerültünk egymás mellé, sosem voltunk testvérekként nevelve.
2014. szept. 5. 18:43
 16/27 anonim ***** válasza:
60%
Hat te meg most is kisgyereknek szamitasz ezzel a gondolkodasmoddal es kizart, hogy csak mint "a Zsuzsi lanya, a Kati" es "A Peti fia, a Jani" modra lettetek volna nevelve.
2014. szept. 5. 18:45
 17/27 A kérdező kommentje:

Mert szerinted két kamasz gyerekkel mit kellene még szenvedni, hogy "márpedig ti testvérek vagytok"?

Anyáék összeköltöztek, aztán ideköltöztem én is és a srác is másfél éve. Előtte alig láttam, szóval igen, kb. olyan, mintha a lakótársam lett volna.

2014. szept. 5. 18:49
 18/27 anonim ***** válasza:
77%
Együtt él két fiatal évekig, szerintem ez elég gyakran előfordul... Vagyis én sok ilyenről hallottam, én nem ítélem el. DE ha rossz vége lesz akkor is minden nap látjátok egymást, ezt ne felejtsétek el.
2014. szept. 5. 18:52
 19/27 tetro ***** válasza:
61%
Én nem értem ezt a hisztit. Meg hogy ítélkezik mindenki... könyörgöm ti nem voltatok tinédzserek? Két egymásnak tök idegen kölyköt összezárnak, akiknek a világon semmi köze egymáshoz. Ök meg egymásra akadnak. Húha ez aztán a világra szóló botrány. Nem is tudom valaha történte már ilyen... de ez valóban nem egy pohártörés. Ott legalább egy pár száz forintos kár keletkezik, itt még az se. És igaza van a kislánynak. Ha a szülök kapcsolata attól tönkre megy, hogy a két kis hülye hormonbomba nem birt magával, akkor annak a kapcsolatnak legyen is vége.
2014. szept. 5. 18:57
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
tetro: ez idáig oké, na de az mégis hol normális, hogy az ember félrekefél, miközben kapcsolata van? Számomra ez a gyomorforgató.
2014. szept. 5. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!