Elmondjuk itthon, vagy várjunk, még rájönnek maguktól? Mi lenne a legjobb megoldás?
Kiderült, hogy viszonyom van a mostohatestvéremmel. Ez magában nem is akkora probléma, csak az bonyolította a helyzetet, hogy nekem ma reggelig volt egy barátom is és ő eléggé kibukott, amikor megtudta, hogy a szüzességemet a mostohatestvérem vette el, aki mellesleg fiatalabb nálam... Szóval most mindenki utál, pletykálnak, szóval teszik az emberek, amit ilyenkor szoktak, 2 hét múlva már emlékezni sem fognak erre.
De itt vannak anyáék és nem tudom, hogy melyik lenne a jobb döntés.
Ha nem mondanánk el, vagy ha szólnánk nekik erről az egészről. Mert azt nem szeretném, ha a huszonharmadik pletyka változatot hallanák valakitől...
Hogy lehet ezt jól tálalni?
Nem is tudom. Mi jobb egy szülőnek? Ha a saját lánya elmondja az igazat vagy egy vadidegentől kell megtudnia a túlcsicsázott történetet aki még utólag oda is teszi, hogy egy undorító ribit neveltél?
Ooolyan nehéz a megoldás...
Könyörgök, gondolkodj!
szerintem ezt sehogy nem lehet talalni, gondonolom ezzel ok is szamoltak, mint lehetoseg, de biztak bennetek.
vagy egyszeruen ele allsz es elmondod, vagy lapitotok es befejezitek az egeszet mondjuk mostantol.
Csak szerintem vannak abban a családban nagy bajok, ahol ezért válnak/kitagadnak/költözködnek?
Jó, oké, nem egy pohártörés, de azért nem válóok.
Mert szerinted két kamasz gyerekkel mit kellene még szenvedni, hogy "márpedig ti testvérek vagytok"?
Anyáék összeköltöztek, aztán ideköltöztem én is és a srác is másfél éve. Előtte alig láttam, szóval igen, kb. olyan, mintha a lakótársam lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!