Elmondjuk itthon, vagy várjunk, még rájönnek maguktól? Mi lenne a legjobb megoldás?
Kiderült, hogy viszonyom van a mostohatestvéremmel. Ez magában nem is akkora probléma, csak az bonyolította a helyzetet, hogy nekem ma reggelig volt egy barátom is és ő eléggé kibukott, amikor megtudta, hogy a szüzességemet a mostohatestvérem vette el, aki mellesleg fiatalabb nálam... Szóval most mindenki utál, pletykálnak, szóval teszik az emberek, amit ilyenkor szoktak, 2 hét múlva már emlékezni sem fognak erre.
De itt vannak anyáék és nem tudom, hogy melyik lenne a jobb döntés.
Ha nem mondanánk el, vagy ha szólnánk nekik erről az egészről. Mert azt nem szeretném, ha a huszonharmadik pletyka változatot hallanák valakitől...
Hogy lehet ezt jól tálalni?
Nekem ebben az életkorotok kiakasztó leginkább. Lehet, hogy fizikailag érettek vagytok, de hogy lelkileg nem, az tuti. Ha az én gyerekemről lenne szó én is kiakadnék, úgy érezném, hogy asszisztáltam ehhez az egészhez.
Az viszont nem várható el két tinitől, akik lényegében idegenek, hogy olyanok legyenek egymásnak, mint a tesók. És butaság volt megbántani a barátodat.
Az nem igazán volt egyértelmű, hogy az érzelmi szálak hogyan alakulnak, vannak-e egyáltalán.
Megoldás? Így is úgy is kibuknak a szüleitek, de jobb megtudni valamit, mint meglepődni.
osztálytársam keveredett hasonlóba, de ott csak annyi volt a kapcsolat, hogy a csaj nevelőapjának a volt feleségén a fiával jött össze
ezen is kicsit kiakadtak, de amúgy én azt javaslom, hogy mondjátok el, talán kicsit szépítve
tényleg furcsa dolog, de tulajdonképpen nem vagytok testvérek, ha a szüleitek nem állnak össze, akkor teljesen normális lenne
"Azért nem kell ezzel kapcsolatban úgy viselkedni, mintha azt akarnánk elmondani, hogy hullákat ásunk el a kertbe éjszakánként. "
NEKED bagatell ügy, NEKIK nem az, és hidd el, a JÓ kapcsolatra is kihat az, hogy ti nem bírtatok magatokkal.
Két pofon mindkettőtöknek kijár!
19.10
pedig ezt azért sokan megteszik. ráadásul a kislány írta, hogy komolytalan volt a kapcsolata...
20/25
nem normàlis? :D
Ebben az elfajzott vilàgban màr az a botrànyos ha valaki nem tart szeretõt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!