Mennyire elítélendő ez a hazugság?
15 éves fiú vagyok.
Valószínűleg meleg (vagy legalábbis biszexuális) vagyok.
Mivel "normális" fiú ilyen korban már jár bulizni/inni/csajozni stb. így értelemszerűen én is szeretnék "ismerkedni".
Neten megismerkedtem egy fiúval, akivel "hasonló nézeteink vannak".
Szeretnénk már találkozni, de nekem fel kéne utaznom Pestre. Ez megoldható, de mivel nagyon ritkán járok el itthonról, így anya biztos minden apró részletre kíváncsi lenne, hogy hova-kivel-meddig megyek.
Arra gondoltam azt mondom, hogy az egyik barátommal megyek boltba vagy ilyesmi.
Nos igen, de 100%, hogy egy ilyen (végülis nem nagy hazugság, mert tényleg egy barát és akár boltba is mehetünk) hazugságért napokig lelkiismeret-furdalásom lesz, és aludni sem fogok tudni.
Az igazat pedig mégsem mondhatom el, mert igazából az sem biztos, hogy meleg vagyok. Lehet csak kíváncsi.
Végiggondolva konkrét kérdés sincs, de remélem valaki tud segíteni.
Köszi.
nézd, ha az én gyerekem lennél, akkor elvárnám, hogy az igazat mondd nekem és bár nem örülnél, de elkísérnélek (lehet, hogy egy 50 éves pedofil írogat neked) - viszont egy pillát sem rebegtetnék, ha azt mondanád, hogy megismerkedtél egy fiúval, aki esetleg tetszik...
nem tudom a szüleid mennyire homofóbok, de ha nem azok, simán mondd el nekik az igazat, ha azok, akkor meg annyit mondj, hogy megismerkedtél egy baráttal a neten és most mész vele találkozni, a lényeg, hogy tudják, hogy hol vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!