Miért akarja sok anyuka leszoktatni gyermekét az éjszakai kelésről?
Olyan fárasztónak tartja?
nekem 10 hetes babám van, egyedül vagyok,mert a férjem külföldön dolgozik. Fáradt vagyok, de kisbabámért megteszek mindent. Volt, hogy hajnali 4ig ringattam, mert fájt a pocija. Volt, hogy csak "úgy" nem akart aludni és kettőig fent voltunk. Fáradt vagyok az igaz, de nem nyűg nekem felkelni éjszaka. Jaj, és nappal a házimunkákat végzem.
En azt birom mikor vki a 2 hetes babajat akarja leszoktatni arrol h kezben aludjon el es miert nem alszik egyedul el. Ezzel en rengeteget talalkoztam mar itt. Az is eleg durva.
Am tenyleg az jon le a kerdezotol h o bezzeg birja es mi ebben a rossz?! Holott tenyleg 10 hetrol beszelunk. Ekkorka gyereket meg senki nem akart szerintem leszoktatni az ejszakai kelesrol. ( legalabbis ertelmesebbje) mert termeszetes h ebbe is vannak kivetelek. Az meg h a kerdezo kisebbekre gondolt nem hinnem mert a legelejetol kifejtette mindenki h fel ev mulva jojjon vissza es kerdezze meg ujra es akkor nem valaszolta azt h de o ilyen kicsikre ertette a kerdeset.
19 hónapja minden éjjel minimum 6-szor kelek. ha jön egy megfázás és fogzás ez kb megduplázódik. És ez még a jobbik verzió a 12 szeri kelés.
Az meg csak hab a tortán hogy jön a tesó és irtó fáradt vagyok, amikor ugye pont most kéne pihenni.
Remélem átérzed egy kicsit hogy te milyen jó helyzetben vagy egy 2-szer kelő babával.
Sajnos legtöbbünknél nem ez a helyzet és mégse nyafogunk
de lányok...
nem ő akarja leszoktatni,csak kérdezte.
én azért akarom,mert nem éhes-és szeretném,ha magától aludna vissza-és nem akarok reggel hulla lenni.
Köszönöm a kommenteket. Nem akarom leszoktatni babámat a kelésről.
Szimpla kérdésként tettem fel, hogy miért akarják az anyukák leszoktatni babájukat a kelésről, már értem. KÖSZÖNÖM.
De azért nem kellett volna lehúrrogni így.
Gratulálok, 10 hetes mintaanyuka :-). Van mit tanulnunk tőled!!! Azért majd térjünk vissza erre pár hónap fogzás után. Egyébként a gyerek magától érik meg arra, hogy átaludja az éjszakát, nem szoktatással. Vagy ezt te nem tudtad?
Egy 10, egy 8 és egy 5 éves gyerkőc anyukája
A kislányom 18 hónapos, és még 6-8x kel. Korábban én is le akartam "szoktatni" róla, de elméletben csak a homeopátiáig jutottam, de azt sem próbáltam. Valahogy úgy érzem, oka van, amiért kel; valamilyen ösztönös oka. Egyenlőre kitartok, és nem akarom befolyásolni. Még szoptatok, és hogy mindenki kiegyensúlyozott legyen , együtt alszunk :)
De igazából szeretnék gratulálni a babádhoz, és hogy 2x-i kelés mellet ez jó alvásnak bizonyul :) És külön szeretnék gratulálni a kérdéshez, amire ilyen sok választ kaptál, és hogy ezzel a kérdéssel sok édesanyának adtál lehetőséget arra, hogy kiadják a feszültségeiket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!