Miért akarja sok anyuka leszoktatni gyermekét az éjszakai kelésről?
Olyan fárasztónak tartja?
nekem 10 hetes babám van, egyedül vagyok,mert a férjem külföldön dolgozik. Fáradt vagyok, de kisbabámért megteszek mindent. Volt, hogy hajnali 4ig ringattam, mert fájt a pocija. Volt, hogy csak "úgy" nem akart aludni és kettőig fent voltunk. Fáradt vagyok az igaz, de nem nyűg nekem felkelni éjszaka. Jaj, és nappal a házimunkákat végzem.
De kis ügyes vagy, de komolyan...hidd el, minden nő végzi a házimunkát nappal, és a férjek 80%-a este ér haza, szóval mi is napközben egyesül vagyunk a kicsikkel...azért kell leszoktatni az éjszakai kelésről, mert sem ő sem az anya nem tudja kipihenni magát, ami akár veszélyes is lehet, meg ugye az éjszaka alvásra való.
10 hetes a babád...majd akkor nyilatkozz, ha 5-6 hónapja kelsz fel 10-15x éjjelente.
óóó....nekem 10 hónapos a fiam, azóta, hogy megszületett, max 5 órát alszom éjjelente. Fogod Te még lejjebb adni, nyugi..
2 hét...
Akkor, ha 2x kel, nem kell neked annyira imádnod magad, amiért "nem nyűg felkelni éjszaka"..
Mióta a fiam fel tud állni, 10-15x kelek éjszaka. Örülnél majd akkor, hogy milyen jó dolgod volt, mikor 2x kelt fel...
Mondjuk azért, mert van még mellette másik két gyermek, akiknek pihenni kellene éjszaka.
Ha nekem is egy lenne, akkor nem érdekelne, de mivel három van,ezért érdekel, hogy a másik kettő kipihent legyen, A nagyobbik iskolás vele tanulni is kell, és nem mindegy hogy kipihenten tanulsz vele, vagy a fáradtságtól nem tudod összeadni, hogy mennyi 2+2.
Szóval majd akkor tedd fel ezt a kérdést, ha neked is több gyereked lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!