Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért akarja sok anyuka...

Miért akarja sok anyuka leszoktatni gyermekét az éjszakai kelésről?

Figyelt kérdés

Olyan fárasztónak tartja?

nekem 10 hetes babám van, egyedül vagyok,mert a férjem külföldön dolgozik. Fáradt vagyok, de kisbabámért megteszek mindent. Volt, hogy hajnali 4ig ringattam, mert fájt a pocija. Volt, hogy csak "úgy" nem akart aludni és kettőig fent voltunk. Fáradt vagyok az igaz, de nem nyűg nekem felkelni éjszaka. Jaj, és nappal a házimunkákat végzem.

2014. jan. 16. 20:35
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
94%
Majd fél év mulva kérdezd meg magadtol ugyanezt ha esetleg hasfájos lesz és 20 percenként ébred...mire joizüen visszaalszol,felsir.....
2014. jan. 16. 20:38
 2/42 anonim ***** válasza:
90%

De kis ügyes vagy, de komolyan...hidd el, minden nő végzi a házimunkát nappal, és a férjek 80%-a este ér haza, szóval mi is napközben egyesül vagyunk a kicsikkel...azért kell leszoktatni az éjszakai kelésről, mert sem ő sem az anya nem tudja kipihenni magát, ami akár veszélyes is lehet, meg ugye az éjszaka alvásra való.

10 hetes a babád...majd akkor nyilatkozz, ha 5-6 hónapja kelsz fel 10-15x éjjelente.

2014. jan. 16. 20:38
 3/42 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy fájt a hasa is, 2 hetet alig aludtam e miatt.
2014. jan. 16. 20:40
 4/42 anonim ***** válasza:
92%

óóó....nekem 10 hónapos a fiam, azóta, hogy megszületett, max 5 órát alszom éjjelente. Fogod Te még lejjebb adni, nyugi..

2 hét...

2014. jan. 16. 20:41
 5/42 A kérdező kommentje:
2x kel éjszaka enni
2014. jan. 16. 20:42
 6/42 anonim ***** válasza:
91%

Akkor, ha 2x kel, nem kell neked annyira imádnod magad, amiért "nem nyűg felkelni éjszaka"..

Mióta a fiam fel tud állni, 10-15x kelek éjszaka. Örülnél majd akkor, hogy milyen jó dolgod volt, mikor 2x kelt fel...

2014. jan. 16. 20:43
 7/42 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk azért, mert van még mellette másik két gyermek, akiknek pihenni kellene éjszaka.

Ha nekem is egy lenne, akkor nem érdekelne, de mivel három van,ezért érdekel, hogy a másik kettő kipihent legyen, A nagyobbik iskolás vele tanulni is kell, és nem mindegy hogy kipihenten tanulsz vele, vagy a fáradtságtól nem tudod összeadni, hogy mennyi 2+2.

Szóval majd akkor tedd fel ezt a kérdést, ha neked is több gyereked lesz

2014. jan. 16. 20:46
 8/42 anonim ***** válasza:
84%
10hetessel meg ne gondold hogy ez milyen egyszeru..meg a kisbabamert mindent..persze mindenki igy van vele..en 7 honaposan kezdtem belefaradni..mire 15 honapos lett es meg mindig 8-10 kozott volt az ebredesek szama addigra olni tudtam volna egy nyugodt ejszakaert..amig 2szer kell kelni egy atlag esten az jo..de mondjuk adj hozza egy fogzast vagy egy mozgas fejlodes kialakulasa kornyeki zavart majd rajossz..
2014. jan. 16. 20:47
 9/42 anonim ***** válasza:
81%
Jah és nem az a bajom, hogy felkel, hanem az, hogy nem alszik vissza a saját ágyában
2014. jan. 16. 20:48
 10/42 anonim ***** válasza:
80%
Bárcsak annyi bajom lenne, hogy 2x felkeljek éjszaka megetetni...hm...
2014. jan. 16. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!