Dackorszak egy eves korban kezdodhet? Bov. Lent
Hmm...
Milyen mozgásformánál tartotok?
Nekem kb ennyi idősen a lányom csinált nagyon durva dolgokat. Éjszaka felébredt, és üvöltött torka szakadtából, csapkodott, nem lehet megölelni sem, nem lehetett megnyugtatni. Nálunk is volt hogy több, mint egy fél óráig tartott...mindez éjfélkor, vagy éppen hajnal 3-kor :). Én is gyanakodtam a fogára, de úgy gondoltam mégsem az lesz. És nem is az volt. Egyszerűen a mozgásfejlődés tett be neki ennyire, hogy nem bírta kipihenni magát. Coffea tosta homeós bogyót adtam neki, ami a túl sok élmény miatt lazítani nem képes babáknak találták való. Már 2 nap után elmúltak az ilyen éjszakai ébredések. Elhasználtunk egy dobozzal, addigra megtanult járni is, úgyhogy nem is kellett több, nem volt utána gond!
Úgy emlékszem hogy CH 15-öst kerestem, de nem kaptam a patikában, csak CH 9-est, és azt mondták, hogy az is jó. Úgyhogy erről a két hígításról tudom, hogy jó rá, a CH5-ről nem tudom...
De itt mindet lehet kapni elvileg, vagy Angliai oldalról szeretnél rendelni?
Este lefekvés előtt 5 golyócskát feloldottam egy icipici vízben, és Panadolos fecskendőbe szívtam fel és úgy adtam be, de édes íze van a golyóknak, kanállal is be lehet.
Mikor elkezdtük használni már aznap jobb volt, felébredt, de olyan volt, mintha álmában beszélt volna, felült az ágyban, kaparászott a takaróján, mintha álmodott volna valamit, de halkan beszéltem hozzá, és vissza is feküdt, 2 nap múlva már fel sem ébredt úgy emlékszem, csak mondjuk annyira, hogy a szájába tettem a cumit.
Szóval nála biztos, hogy ez a túl sok élmény okozta a gondot, és igazából fel sem ébredt igazán, szerintem azért is nem lehet őket megnyugtatni, mert félig még alszanak, álmodnak...
Remélem nektek is segít :)
Egyébként ez volt a kérdésem, amikor nálunk aktuális volt a probléma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!