Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Dackorszak egy eves korban...

Dackorszak egy eves korban kezdodhet? Bov. Lent

Figyelt kérdés
A lanyom 1eves 2hetes és par nappal ezelott minden ejszakai felkelesnel "hisztis rohamo" kapja el, ezalatt azt ertem : tepi szagatja a hajat, ut, rugdalozik erosen, elegge ilyeszto, meg szoptatom de meg ez sem segit mindig, most ertunk odaig hogy minimum40perces a kiseloadasa, probalom nyugatatni nem kiabalok vele, de eleg faradt vagyok mostmar, a parom is besegit de meg csak erosebben sír , síkit, gondoltam fogzasra is, van mar 6foga , de a fogzast maskepp eltuk meg(lazzal és kicsi nyuggel) napkozben egyszeruen nem lehet letennem, fogni kell, alig van el napkozben.Valaki volt ilyen helyzetben? MIt tehetunk Hogy nyugatssuk? Koszonom
2013. nov. 5. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Hmm...

Milyen mozgásformánál tartotok?

Nekem kb ennyi idősen a lányom csinált nagyon durva dolgokat. Éjszaka felébredt, és üvöltött torka szakadtából, csapkodott, nem lehet megölelni sem, nem lehetett megnyugtatni. Nálunk is volt hogy több, mint egy fél óráig tartott...mindez éjfélkor, vagy éppen hajnal 3-kor :). Én is gyanakodtam a fogára, de úgy gondoltam mégsem az lesz. És nem is az volt. Egyszerűen a mozgásfejlődés tett be neki ennyire, hogy nem bírta kipihenni magát. Coffea tosta homeós bogyót adtam neki, ami a túl sok élmény miatt lazítani nem képes babáknak találták való. Már 2 nap után elmúltak az ilyen éjszakai ébredések. Elhasználtunk egy dobozzal, addigra megtanult járni is, úgyhogy nem is kellett több, nem volt utána gond!

2013. nov. 5. 15:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia nagyon hasznos volt amit irtal, most adja és nyujtja a kis kezet hogy menjunk, setaljunk, de a lepcsoseta mostanaban nem megy neki, nem en eroltetem, o mutogat ra hogy oda oda.....szval valami azt suggalja hogy tenleg itt a problema, de meg kell egy kis Ido amig magatol eltud indulni,esetleg online is lehet ezt a tabit beszerezni, Angliaban lakunk, megegyszer koszonom, kicsit megnyugodtam hogy massal is volt ilyen problema és segitheto...jo babazast
2013. nov. 5. 16:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Megneztem a neten és ezt hasznaltatok tiis?:Coffea Tosta 5CH 4g ? Koszonom a segitseget
2013. nov. 5. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Úgy emlékszem hogy CH 15-öst kerestem, de nem kaptam a patikában, csak CH 9-est, és azt mondták, hogy az is jó. Úgyhogy erről a két hígításról tudom, hogy jó rá, a CH5-ről nem tudom...

De itt mindet lehet kapni elvileg, vagy Angliai oldalról szeretnél rendelni?

[link]

Este lefekvés előtt 5 golyócskát feloldottam egy icipici vízben, és Panadolos fecskendőbe szívtam fel és úgy adtam be, de édes íze van a golyóknak, kanállal is be lehet.

Mikor elkezdtük használni már aznap jobb volt, felébredt, de olyan volt, mintha álmában beszélt volna, felült az ágyban, kaparászott a takaróján, mintha álmodott volna valamit, de halkan beszéltem hozzá, és vissza is feküdt, 2 nap múlva már fel sem ébredt úgy emlékszem, csak mondjuk annyira, hogy a szájába tettem a cumit.

Szóval nála biztos, hogy ez a túl sok élmény okozta a gondot, és igazából fel sem ébredt igazán, szerintem azért is nem lehet őket megnyugtatni, mert félig még alszanak, álmodnak...

Remélem nektek is segít :)

2013. nov. 5. 19:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha otthonrol rendelem varnom kell napokat, igy tudom ti mit hasznaltatok es azt rendelem enis, bizom benne hogy segit addig is kitartunk ..szep estét
2013. nov. 5. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyébként ez volt a kérdésem, amikor nálunk aktuális volt a probléma:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2013. nov. 5. 20:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi h bemasoltad nagyon hasznos legalabb tul vagytok rajta, megrendelem es kiprobaljuk.. állandóan mehetneke van, a kisfiamnal nem volt ilyen bajunk....koszonok mindent..irok ha kiprobaltuk
2013. nov. 5. 23:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Mivel meg nem erkezett meg a bogyocskank kiprobaltam a sedatif pc t de viszont abbahagyta a sikitozast es tobbszor felkelt hogy cicizhessen, hat kibrobaltuk a sedativot es lam nem kell csak 1xer neha 2xer most mar nem kapja, jokat alszik es enis :))
2013. nov. 20. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megoldódott! :)
2013. nov. 20. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!