Csak mi lógunk ki a sorból? Én rontottam el? Miért? Hogyan?
Figyelt kérdés
11 hónapos a kislányom. 3-4 hónapos korában már csak egyszer ébredt éjjel,aminek roppant örültem. Aztán történt valami,fogzás vagy a jó ég tudja mi és elkezdett sűrűn sírva ébredni. Egy éjszaka alatt kb 5-6-szor. Gondoltam fogzik,majd ha kibújtak az első fogak,jobb lesz a helyzet. Már 6 foga van,de a helyzet nem lett jobb. És egyre jobban fáradt vagyok,nem tudok aludni,max 1-1,5 órát egyhuzamban. Picit mindig hagyom sírni,de igen felveszem,megnyugtatom,ha kell megszoptatom és vissza altatom. Lehet,hogy nem így kéne,de nem tudnám sokáig sírni hagyni. Nem leszólást kérek,sem kioktatást,hogy elrontottam,hanem tanácsot attól,aki járt hasonló cipőben. Mit csináltatok,mikor lett jobb a helyzet? Segítségeteket előre is köszönöm!2013. szept. 2. 20:45
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves,bíztató válaszaitokat! Akkor nem mi vagyunk az egyetlenek,akiknél ez előfordul.. Kipróbálom amiket ajánlottatok,hátha valamelyik beváli,persze mindenképp írok majd,hogy mi a helyzet. Ezzel a lepedős dologgal kezdem,hátha. Amugy a kiságya a mi szobánkban van karnyújtásnyira és sajnos a susogás,hát simogatás nem elég ahhoz,hogy visszaaludjon. :(
2013. szept. 3. 14:10
12/18 anonim válasza:
Szia! 8-as válaszoló vagyok, tegnap este kipróbáltam, amit az egyik válaszoló írt, és lefekvés előtt Nurofen láz-és fájdalomcsillapítót adtam a picinek. ( A patikában azt mondták, hogy nyugodtan lehet adni annyi mennyiséget, mintha lázas lenne, de persze nem minden nap, csak mikor tényleg nagyon szenved a pici este.) Nem tudom, emiatt-e, de nagyon jó éjszakánk volt, csak egyszer kelt föl a kisfiam, de azt is már 8 óra folyamatos alvás után, aztán még 2 órát visszaaludt! Esetleg próbáld meg néha te is alkalmazni.
13/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm,hogy leírtad,kipróbálom akkor én is,csak reméltem,hogy van más megoldás is. A párnahuzatomat betettem hozzá,de nem vettem észre javulást. Lehe a fogzás is okozza a keléseket,csak azt nem értem miért csak éjszaka? Ebéd után alszik általában 2 órát egyhuzamban,kelés nélkül. Valaki ajánlotta a Rooibos teát,esetleg ismeri valaki? Érdemes kipróbálni?
2013. szept. 4. 16:09
14/18 anonim válasza:
8-as és 12-es válaszoló vagyok. A teát sajnos nem ismerem, de a védőnőm még ajánlott egy gyulladás-és fájdalomcsillapító homeopátiás kúpot is. Sajnos a nevére nem emlékszem,(nem tudtam felírni, mert a pici épp a lépcsőn mászott telefonálás közben, és vele voltam) de gyógyszertárban tudsz érdeklődni róla.
15/18 A kérdező kommentje:
A Viburcol kúpra gondolsz? Próbáltám már,meg se kottyan neki. :-( És több féle vízben oldodó homeos bogyót is próbáltam,de nem váltak be s
2013. szept. 4. 19:39
16/18 A kérdező kommentje:
Nem váltak be sajnos. :-( Ma megpróbálom a Nurofent,aztán holnap beszerzem azt a teát,hátha segít.
2013. szept. 4. 19:41
17/18 anonim válasza:
Igen, arra a kúpra gondoltam, de ezek szerint már kipróbáltátok.
18/18 A kérdező kommentje:
Hát meg kell mondanom,semmi nem hoz javulást. :-( már megpróbáltuk külön szobában altatni,hátha mi zavarjuk az alvásában,de az sem segített. Ma este adtam neki Chamomillát,nem tudom segíteni fog-e. :-(
2013. szept. 7. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!