Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit szól egy védőnő ha elmondt...

Mit szól egy védőnő ha elmondtam neki, hogy velem alszik a babám éjjel?

Figyelt kérdés
Amikor itt volt nem mondott rá semmit

#alvás #Anya mellett
tegnap 12:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan troll kérdés.

Ennyire ostoba senki nem lehet, hogy azt képzelné, hogy elveszik a gyermekvédelmisek tőle a gyerekét azért, mert anyaként a csecsemőkorú gyerekével együtt alszik.

tegnap 23:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha nem szólt semmit, akkor nyilván nincsen semmi gondja ezzel.

A mi védőnőnk egyszer sem jött házhoz és sosem kérdezte meg ki hol alszik, sz*rik rá. Én meg arra sz*rnék, ha valaki megszólna, mert nekünk van egy működő rendszerünk, én nem fogom átvariálni valaki miatt és szenvedtetni akár magunkat hetekig azért, hogy valaki, aki havonta egyszer lát minket, elégedett legyen. Ilyenek miatt nem fognak gyereket kiemelni a családjából és pláne nem anélkül, hogy tudnál róla, hogy gyülekeznek a vihar felhők. Rengeteg figyelmeztetés megelőz egy kiemelést és nem ilyenek miatt történik...

ma 07:03
 23/23 anonim ***** válasza:
Normális családoknál fel sem merül a kiemelés, ráadásul ha nem közvetlen életveszélyben van a gyerek akkor nem is az első lépés (alapellátásba vétel, majd védelembe vétel és ha akkor sem változik semmi vagy nem együttműködéső a szülő, na akkor szóba kerülhet a kiemelés). A védőnő nem dönt erről, neki jelentési kötelezetsége van a gyámhatóság/gyermekjólét felé, ha a gyerek elhanyagolt, nem hordod státuszokra, nincsenek meg az alap felételek otthon vagy bántalmazás jeleit tapasztalja. Az együtt alvás semmiféle formában nem téma egy kiemelésnél.
ma 07:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!