Lehet köze az oltáshoz?
Figyelt kérdés
Tegnap kapta a lányom a 4 hónapos oltását, azóta nem hagyja, hogy altassam. Sír,küzd, feszíti ki magát ahogy nekiállok. Csak etetés közben tudom most elaltatni. Lehet köze az oltáshoz?
Korábban is hevesen tiltakozott az alvás ellen de kb 3 hete megtört a jég és gyönyörűen hagyta, hogy elaltassam kb 5 perc alatt aludt is.
Nagyon el vagyok keseredve, hogy visszatért ez az ellenkezés 😭
jan. 23. 16:53
1/9 anonim válasza:
Szerinted mi koze lenne hozza, gondolkodj mar kicsit.
3/9 anonim válasza:
Nyűgös lehet tőle pár napig, az alvásra is kihathat, de így külön, hogy csak az altatást nem engedi, az erős túlzás.
4/9 anonim válasza:
Ringatod?
Ha igen, lehet az a baj
Lehet már nem igényli, lehet csak azt akarja, hogy feküdj mellé vagy csak hagyd magától elaludni
5/9 A kérdező kommentje:
Ringatom igen. De máshogy sehogy se alszik, csak sír ha leteszem
jan. 23. 18:12
6/9 anonim válasza:
Igen, kb nálunk is 4 hónaposan unt rá a sétálós altatásra. Felváltotta az ágyban hátsimi, kb fél évre, aztán már az se volt jó.
7/9 anonim válasza:
Lehet nyűgös az oltástól. Ez változtathat az alvásán is.
8/9 anonim válasza:
Nyűgös, vagy esetleg nem mindegy melyik oldalra fekteted, hogyan fogod ha fáj a combja.
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap estére elhagyta szerencsére. Szerintem nyűgös volt az oltástól napközben is nehéz volt lekötni, sírdogálós volt.
jan. 27. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!