Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit szól egy védőnő ha elmondt...

Mit szól egy védőnő ha elmondtam neki, hogy velem alszik a babám éjjel?

Figyelt kérdés
Amikor itt volt nem mondott rá semmit

#alvás #Anya mellett
tegnap 12:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Rengeteg anyuka alszik együtt a babájával.
tegnap 12:49
 2/23 A kérdező kommentje:
Csak azert kerdezem mert amikor meg bent voltunk a korhazba egy masik anyukat szinte leb@sztak, hogy anyuka igy nem alszunk a babaval. Barmelyik pillanatban rafekudhet.
tegnap 12:53
 3/23 anonim ***** válasza:
57%
Ha babaöbölben vagy mondjuk melletted, az oké. De konkrétan mellette aludni tényleg kockázatos
tegnap 12:55
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
A kórházban félnek a következményektől, az már nem az ő saruk, ha ne adj isten otthon történik ilyesmi.
tegnap 12:55
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudod a választ a kérdésedre: nem szólt semmit.

Nem értem, akkor tőlünk mire vársz választ.

tegnap 13:01
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Most én is bent vagyok az újszülöttemmel a kórházban, magam mellé veszem amikor szopiznia kell, és csomószor bealszom, jött már így be vizites csapat, védőnő, gyerekorvos és senki nem cseszett le.
tegnap 13:04
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg semmit sem szól. Nálunk a pici babaöbölben aludt, de éjszaka fekve szoptattam és néha elaludtam közben. Mondjuk én eléggé felületesen aludtam, egy nyikkanásra is felébredtem. A kórházban viszont az egyik anyuka konkrétan ráfeküdt a gyerekére, a szobatársakkal ébresztettük fel nagy nehezen és szedtük le a babájáról. Ő arra se ébredt fel, amikor a gyerek mellette üvöltött a kis alvóhelyén. Szóval tényleg nem veszélytelen, de szólni aligha fognak érte.
tegnap 13:05
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
2: mert az veszélyes. Én is láttam már saját szememmel is, hogy majdnem leesett a baba az anyuka mellől, aki bealudt szoptatás közben.
tegnap 13:10
 9/23 A kérdező kommentje:
Azert toletek varok valaszt mert szerintem koztudott, hogy a vedonok olyanok hogy nem szolnak semmit. De feljegyzik maguknak aztan rajtuk is mulhat hogy maradhat e a baba vagy kiemelik. Hatha valaki mar talalkozott ilyennek. Es szolt erte vagy valami.
tegnap 13:21
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ilyen miatt nem emelnek ki senkit.
tegnap 13:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!