Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 9 hónapos fiam csak úgy...

9 hónapos fiam csak úgy alszik el ha rajtunk fekszik és ringatjuk. Ha fáradt akor inkább sír amíg nem rakjuk magunkra, ha kiságyba rakjuk akor is csak hisztizik vagy csak dobálja magát. Hogy tudnám rá szoktatni hogy ne rajtunk aludjon el?

Figyelt kérdés
Az éjszakát át alussza, max álmában keresi csak a cumit

jan. 19. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Az en nagyobbik fiam is ilyen volt 2 es fel eves koraig. Akkor kezdett egyedül elaludni.
jan. 19. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fogadd el hogy ő ilyen. Nálunk is a nagyobbik ilyen volt. Két éves koráig ringattam. Később végre áttért arra, hogy már csak ott kellett feküdnöm mellete.3 éves korától tud az ágyában elaludni meseolvasás után.

Most a kisebbik fiam(1 éves) úgy alszik délután, hogy vagy rám van kötve, vagy a mellkasomon elalszik. Lényeg hogy kimondottan ringatni nem kell. Ő a kezdetektől így szerette. Még ez is Istenes az álldogálós,popórázós,bennszülött táncoláshoz képest. 🙏😅

Ja és tényleg mindent próbáltunk a nagyobbiknál, de csak az idő segített.

jan. 19. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Na ezért kell beszélni az anyaságról, hogy szegény anyák ne várják a csillámpónit.

Ez a NORMÁLIS, erre van szüksége, ő ilyen.

jan. 19. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!