9 hónapos kisfiamat hogyan tudnám a kiságyába szoktatni?
Végül a visszaalvással van a gond, ha jól látom. Nálunk is szinte mostanában megy neki a korán reggeli, 17 hósan, hogy korán reggel iszik tápszert és visszaalszik még. Éjjel talán nem is volt gond, csak a fogzás időszaka alatt. Sajnos ez ilyen muzsika. Nappal viszont felpattan, ha ébred, így ritkán alszik csak pl. 2 órát. Szerintem csak az idő fog segíteni. Én csináltam olyat, hogy odaadtam neki a tápszert (mármint én fogom, amíg meg nem issza), korán reggel, ha nem pattant fel, akkor kimentem, hogy hátha visszaalszik egyedül és mostanában egyre inkább visszaalszik. Van, hogy 20 percet is motyog, de visszaalszik, ha nem és sír, akkor megyek hozzá és kelünk, akár fél 6-kor is reggel. Szóval próbálni kell. Minél többször sikerül, én úgy vagyok vele, akkor már látjuk az alagút végét.
De hallottam már többektől, hogy nagyobb kisgyerek is éjjel ébred és megy a szülei mellé aludni. Próbáld úgy alakítani és gondolni, hogy ne legyen gond, teher számotokra. Egyszer úgyis felnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!