Egy 9 hónapos babát lehet még napirendre szoktatni?
én bárhogy probáltam, kb 9 honaposan lett napirendünk, eddig bevállt.
kb igy néz ki egy napunkj, és ehez ragaszkodom.
reggel 6kor kel, tápszer, valami kis reggelivel
játék, vásárlás, apa .stb..
10kor leteszem aludni, alszik kb 12-ig, ebéd sok..
3 körül uzsi, fözi vagy gyümölcs..
fél4-4 körül alszik babakocsiban vagy ágyában, kb egy orát, játék otthoni teendök, kis hiszti.. 7-fél8 körül fürdés, elötte tápszer, tea, cumi alvás.ez mostanéában eltart 8-9ig, mert nem engedi hogy ringassam.. éjjel egyszer kel, itatom teával, cumi és alszik még kicsit.
persze volt hogy kimaardt a délutáni alvás, de akkor este fél7kor fürcsi és elöbb letettem.. most 11 honapos
szerintem lehet.
de a szülő irányít, nem a babának kell irányítania, hanem az igényeihez kialakítani és tartani.
az nem baj ha fél órát csúsztok vele, lényeg, hogy mindig ugyanabban a sorrendben történjen. pl. reggeli, játék, alvás, tízórai, séta, ebéd, alvás, játék, uzsonna, séta, fürdés, vacsi, alvás. az gondolom már kialakult mikor kel és mikor fekszik, a fürdéssel még lehet kicsit játszani ezzel az idővel ha túl korán vagy későn. az evéseket meg ezekhez viszonyítva úgy is tudod mennyi idő után éhezik meg és máris van egy jó napirendetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!