Egy hónapos babát nevelni, napirendre szoktatni szabad? Lehet?
Teáztatod?Az általában sokat tud segíteni elhúzni az időt.
Azonkívül én a tápszerrel sem mindig vártam ki a 3 órát.Volt,hogy másfél,két órán belül megint éhes volt,akkor adtam neki.Szerintem a napirenddel ráértek még 3 hós korig.
1. vagyok.
Igaza lehet a 2. válaszolónak abban,hogy lehet a tápszerrel is gond.Mi Nutrilon Premiumot használtunk,most Milupa Milumil néven kapható.Ő nem volt hasfájós,viszont a Beba HA-tól székrekedése volt.
Szia!
Nem tudom, hogy ezzel segítek-e, de anno én csirkehús levessel és köményes tojáslevessel fokoztam a tejem mennyiségét. Meg joghurttal. A végén annyi volt, hogy pelenkát kellett használnom, mert a melltartóbetét kevés volt.
Tehát folyadék és fehérje bevitelt kell növelni. De arra vigyázz, hogy ne zsíros ételeket egyél mert attól is fájhat a pocija, és hát a tejcibe minden átmegy. Ezt akkor vettem észre, mikor a fiam szopizás után tojásrántotta szagút büfizett. :D
Tápszert mi csak 20 hósan használtunk, hogy már ne szopizzon. Akkor a Similac Gain-t használtuk, illetve Milupa Juniort. A többi anyuka a házból Milupa-t használt egy-két hós babájánál, mert nem voltak hajlandóak szopni.
Pocifájásra Infacol-t használtunk.
gripe water, infacol vagy espumisan (a kettőben ugyanaza hatóanyag) nekünk sokat segített a hasfájáson, durvább esetben a szélcső
a napirenddel kapcsolatban én Vida Ági módszerét használtam, nekünk bevált, bátran ajánlom, pár nap alatt átállt rá a babám.
itt találsz cikkeket, és rá is kereshetsz a blogon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!