Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit szól egy védőnő ha elmondt...

Mit szól egy védőnő ha elmondtam neki, hogy velem alszik a babám éjjel?

Figyelt kérdés
Amikor itt volt nem mondott rá semmit

#alvás #Anya mellett
tegnap 12:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak ennyi ami felhozható ellened, akkor ilyen mitt nem emelnek ki gyereket a családból. Vagy van más is vagy nagyon rávagy stresszelve a dolgokra
tegnap 14:14
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Köztudott? Tényleg? 2védőnővel volt dolgom, egyik sem volt ilyen.
tegnap 15:14
 13/23 anonim ***** válasza:
31%

Hat nem kotod a védőnő órára, hogy veled alszik a gyerek.

Ki a fene a védőnő valami isten ott nálatok?

De jó, hogy nálunk nincs Szlovákiában ilyen.

A kutyát se érdekli kivel alszik a gyerek, és feleslegesen nem járkál senki idegesíteni az újdonsült anyukákat.

tegnap 15:15
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a kérdés kamu, köze sincs a vedonohoz, szítani akarod a feszültséget az együtt alvás témával
tegnap 15:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen miatt soha nem emelnek ki gyereket, hogy az anyja mellett aludt a kisbaba... A kórházban azért szólnak, mert ha ott történik valami őket rángatják meg, pláne ha leesik, mert nincs oldalrács az ágyakon (sokhelyen), amit fel lehet húzni, az újszülött is képes legurulni, annyira tudnak ficánkolni, az enyém is a kiságyban simán elmocorgott onnan, ahova tettem. Vagy ráfekszik véletlenül az anyja (elég picik azok az ágyak). Nem biztonságos ebben a formában. Nálunk pl azért is szóltak a kórházban, hogy ne sétálgassunk a babával a kezünkben, arra van az a kis "zsúrkocsi ágy", van kereke, toljuk abban (ha valaki amíg fürdik pl, betudta vinni a csecsemősöknek addig. Vagy megakarta mutatni az ajtónál a rokonságnak stb). Nyilván otthon a kutyát sem érdekli, hogy meddig cipelem 🤷🏼‍♀️. A kórházban rászoltak arra,aki babávak a kezében sétálgat.
tegnap 15:20
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért sanszos, hogy otthon nem 90 centi széles ágyon alszol a gyerekkel, mint a kórházban. Ráadásul idegen helyen egészen máshol fordul és fekszik az ember, otthon még alvás közben is tudja a határokat.
tegnap 15:24
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

Ne szorakozzal mar, amikor c. putribol is csak akkor emelnek ki gyereket, ha a szuloket lecsukjak kb. Az se zavar senkit, hogy nincs futes meg viz a hazban, hazaengedik a babakat igy is.

Akkor majd elveszik toled, mert veled alszik? Ne legyel mar hulye 🤣🤣

tegnap 15:52
 18/23 A kérdező kommentje:

Dehogy akarom szitani a feszultseget. Nekem tenyleg nincsen bajom ezzel. A kisfiam meg napkozben is velem alszik az agyban. A kisagyaban nem is hajlando aludni.

Jo meg en ertem ezt a korhazas dolgot. Igazad van. Mi is csak a kis kocsiba vihettuk a gyereket. Nehogy el essunk vele. Persze mas is van. Hogyne. Azon kivul hogy koltozni fogunk es minden tele van zsakokkal meg dobozokkal nincs mas. Nem felek attol hogy most ezert elveszik a gyereket. Csupan erdekelt az hogy milyen szemmel nezi ezt a vedono.

Gondoltam, hogy most nem rohan emiatt egybol a gyamugyhoz, hogy veszelyeztetem a gyermeket. Ezt csak egy peldanak hoztam fel. Mert ilyenek. Legalabbis hallottam mar ilyenrol sajnos. Mondjuk o egy kicsit mas volt. Mindenbe is belekotott. Regi az auto. Vagy nyaron 22 fok volt a klima megfazik a gyerek. Stb.

Elso gyermekes anyuka vagyok. Persze felek meg minden ilyen helyzettol. Vagy hasonlotol. Sok minden erdekel. Nagyon sokat olvasok. De ti elo emberek vagytok tapasztalattal. Azert az teljesen mas mint az interneten egy cikk. Csak kivancsi voltam hogy barmelyik anyukanak szolt e ezert a vedono vagy sem. Nem is ertem egyeseknek miert kell ezt ennyire tultolni. Hogy kamu a kerdes stb. Nem gondolnam hogy neked nem volt meg olyan kerdesed ami masnak tok egyszeru megvalaszolni. Neked meg foggalmad sem volt rola. Ha nem volt akkor gratulalok te kis mindent is tudo vagy :D

tegnap 17:10
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha 22 fok bent, amig kint 40 van, az nem belekotes, valoban eleg karos baba mellett. Bocs, hogy tolem kell megtudnod, de nem egeszseges senkinek, nektek se.

Kicsit szerintem tulreagalod es mindent tamadasnak veszel, ez a baj.

tegnap 17:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én védőnőm semmibe sem kötött bele. Pedig ő az a mufurcabb fajta, vagyis eleinte annak tűnt. Aztán kimutatta a foga fehérjét 😂 Azaz tök normális, nem 100 éves nézeteket vall, stb. A gyerekorvos szólt azért, hogy túl melegre fűtöttünk, és ebben igaza is volt. A férjem volt ebben a paragép, hogy jaj, meg ne fázzon szegény baba. Ez a némber volt az, aki a hozzátáplálásnál is sanyargatott, pedig minden rendben ment, csak a lányom nem hurkagyurka. A te védőnőd sem szólt egy árva szót sem az együttelvásra, de te mégis rosszat feltételezel róla. Sőt, még általánosságban is gonosz, besúgó banyáknak állítod be a védőnőket :D

Lazíts egy kicsit :)

tegnap 21:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!