Hogy altassam el nap közben a babát?
3 hónapos a kisfiam és nappal csak cicin tud elaludni és amint beraknám a kiságyába felkel és sír. Nap közben csak a mellkasomon tud aludni. Esténként tud ágyban aludni, azzal nincs gond.
Hamarosan el kell mennem pár napra és nem tudom, hogy fogja férjem megoldani az altatást.
Tudnátok kicsit segíteni?
Babakocsiban csak addig alszik, amíg tolva van kint a levegőn, hordozóban meg egyáltalán nem alszik.
Mit tanácsolnátok?
Illetve szerintetek rendben van az, hogy csak a mellkasomon alszik el? Engem nem zavar, de mindenhonnan azt hallom, hogy több órát végigalszanak az ekkora babák kiságyban. Én csinálok valamit rosszul, vagy csak mindenki mutatni akarja, hogy mennyire tökéletes anya a közösségi médiában?
Én érdemben sajnos nem tudok segíteni.
Az én kisfiam 6 hónapos múlt. Ugyan ez volt a helyzet nála is ennyi idősen, csak ő még babakocsiban sem volt hajlandó aludni (még a mai napig sem) és fél óránál többet nem aludt.
Nappal azóta tudom lerakni az ágyába mióta elkezdett mászni ( nem tudom van-e összefüggés) viszont még mindig csak cicin alszik el.
Én mondjuk már tudnék örülni, ha néha apa is el tudná altatni és nem csak a cici lenne jó neki. Egyelőre sajnos semmi próbálkozás nem vált be.
Ha te rosszul csinálod, akkor valamit én nagyon elcsesztem😀
Szerintem semmit nem csinálsz rosszul. Minden baba más, mások az igényei. A közösségi médiában mindenki tökéletes anya és a valóságot nem feltétlenül fedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!