5 hetes kislányom csak szoptatás közben alszik el. Amint megpróbálom áttenni a kiságyba azonnal sírni kezd. Hogyan altassam el?
Próbáltad nem erőltetni az alvást nappal?
A babák nem olvassák a szakirodalmat, hogy nekik hány óra alvásra van szükségük.
Lányom volt olyan nap amikor 4 részletben aludt össz 3 órát( ez volt a gyakoribb)
Amikor elengedtem a témát akkor lett kiegyensúlyozottabbak a napjaink. Éjjel viszonylag jól aludt.
Elfogadtam, hogy nem nagy alvós.
Már nagyobb, most sincs nagy alvásigénye.
Teljesen kiegyensúlyozott gyerek.
Köszönöm a válaszokat. Én először nem akartam neki cumit adni. Míg meg nem született még voltak elveim 😅 De már boldog lennék, ha elfogadná, de sajnos kiköpi.
Nem erőltetem a nappali alvást, csak, ha elalszik rajtam akkor próbálom kiságyba tenni.
A baj az, hogy ha leteszem, akkor folyamatosan sír. Egész nap. Csak a kezemben van el.
Mégegyszer köszi, bízom benne, hogy hamar kinövi és könnyebb lesz.
Adamo hintánk is van 😅 Szeretem is, mert az az egyetlen hely ahol elvan a kislányom 10 percig sírás nélkül, de el még soha nem aludt benne.
Sokan mondták, hogy várjam meg a 6 hét végét, sok babánál ez elmúlik, úgyhogy ebben reménykedem.
Sajnos most egyedül vagyok a picivel, apa szeptemberben csatlakozik hozzánk és biztos, hogy tartogatni fogja 😁 nem maradhat ki a buliból!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!