Miért kezd el szoptatás közben sírni a babám?
Nekem azért csinálta, mert sok levegőt nyelt, megfájdult a hasa. Büfiznie kellett, utána szopizott tovább. Lehet, ahogy forgattad a másik oldalra, meg egy picit meg is emelted kijött a levegő, amit nyelt, megkönnyebbült. Vagy abban a másik pózban már pont nem volt zavaró a levegő a pocijában. Próbáld etetés közben is büfiztetni, hátha nálatok is ez a baj.
A mai napig egyszerre csak 70-80 ml-t tud enni, akkor büfiznie kell, majd folytatja picit tovább. Ez miatt, hogy sok levegő jut a gyomrába gyakrabban keveset eszik. 4 hónapos és 120 ml-nél többet még soha nem tudott enni. Igaz már nagy része tápszer neki.
Az utolsó válaszoló vagyok.
Sajnálom, hogy nem javult:-(
Emeld ki a kérdésedet, hátha valaki még tud valami okosat tanácsolni:-)
Nálunk ilyen okok voltak:
- Lehet, túl gyakran etettem. nem volt éhes, csak cicizni akart, de a tej meg gyorsan jött. Ezért sírt, ha levettem, sírt, ha rátettem. Üres mellre visszatettem megnyugodott.Vagy kevesebbet szoptattam, máshogy nyugtattam le alváshoz.
- öblítő szagát nem szerette (melltartó), egy napig csak álmában tudtam megetetni. Aztán szerencsére rájöttem, melltartót cseréltem, és evett vígan.
- Szopi közben beindult az emésztése, fájt a hasa. Abbahagytam, maszíroztam, büfiztettem, átpelenkáztam, és utána újra megpróbáltam, néha tudta folytatni.
- kevés volt a tej benne (de ezt írtad, hogy kizártad)
- és persze, olyan is volt, aminek az okát máig nem tudom, de elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!