A szoptatás utáni csuklást ti mivel csillapítsátok?
Figyelt kérdés
3.5hetes a babám, és minden szoptatás után csuklik. Eddig úgy csináltam, hogy adtam neki még egy kis cicit, de az a baj, hogy nagyon fájnak a bimbójaim, és mikor már másodszor teszem mellre iszik pár kortyot, eláll a csuklás, bealszik a mellemen és cumizgatja, én meg nem birom leszedni sehogy, aztán egy fél óra múlva kicsúszik a szájából, de a bimbóim már államdó jellegel nyilalgatnak. Adjak neki forralt vizet vagy teát mikor csuklik?2012. febr. 5. 15:52
1/5 anonim válasza:
Én megírom őszintén , ha csuklani kezd visszateszem cicire. Ha nem eszik rendesen, akkor utána járkálok vele, vagy ringatgatom-megvárom míg elmúlik. Adható neki egyébként igen egy kis forralt víz, de tudni kell hogy a csuklás minket anyukákat jobban zavar, mint a babákat....:)
2/5 anonim válasza:
Vissza tettem szopizni!!!
4gyermekes
3/5 anonim válasza:
Újra cicire tettem én is.
Az első babámnál ez valamiért fel sem merült bennem, sokat, sokáig csuklott szegény. A második babánál meg a leg elején eszembe jutott, és bevált.
Ha nem köpi ki a cicid, a kisujjad csúsztasd be a szájába, így megszűnik a vákuum, és ki tudod buktatni a bimbót.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is már az elejétől visszarakom, ha csuklik, az tünt nekem is logikusnak. Csak az a baj, hogy ha betolom az újjam a szájába, akkor sem köpi ki, hanem az ínével tartja és azért fájnak már nagyon a bimbójaim.
2012. febr. 5. 17:41
5/5 anonim válasza:
Próbáld megelőzni a csuklást úgy, hogy mikor befejezte a szopit, várj 1-2 percet és aztán vedd fel büfizni. Mindenképpen büfiztesd meg, mert a csuklás attól jön, hogy nincs rendesen megbüfiztetve. Ez tudom, hogy nehéz, mert nem mindig jön. És azért várj pár percet szopi után, mert ha rögtön felveszed büfizni, bukhat, és ott a csuklás. Egyébként ha mégis csuklik, vidd ki levegőre, ahol elalszik, és elalváskor rögtön elmúlik a csuklás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!