Anyukák! Ti mernétek infraszaunázni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Esetleg tapasztalat?Javaslatok,vélemények?5hónapos a babám,és elég sokat lóg a cicin.Árthatok a tej mennyiségének illetve minőségének?2012. febr. 1. 17:34
1/5 anonim válasza:
Speciel én gyerek nélkül sem mennék szaunni.
2/5 anonim válasza:
5 hós kora óta járok újra szaunázni. Infrában is voltam, de már annyira nem szeretem, inkább a finnt.
Semmi baja a tejemnek, baba 11 hós és csak anyatejetes még mindig. Ő is szokott jönni addig mamával pancsol, ha kell ott is szokott szopizni 2 szauna bemenetel között.
Orvosom azt mondta mehetek, de sok folyadékot fogyasszak.
3/5 anonim válasza:
Várandós és szoptatós anyák esetén az infraszauna használata nem javasolt, mert a felszabaduló káros anyagok bekerülhetnek a magzat, illetve a szoptatás által a csecsemõ szervezetébe.
4/5 xStefix válasza:
Ilyen korán én sem mennék, főleg, ha még csak szoptatok.
5/5 anonim válasza:
Én se mennék. Ez olyan, mint a masszázs, azt se szabad, pont a méreganyagok felszabadulása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!