Élvezitek a szexet, nemré szült anyukák?
Kb. szülés után 6-7 hétig nemcsak nagyon fáradt voltam hozzá, hanem száraz is , mint a sivatag. (Gondolom a szervezetem így is jelezte, hogy ez még nem lesz jó).
Utána visszaállt minden, és mostmár oké.
Nálunk semmi nincs max havonta 1, se kedvem hangulatom, nem is érdekel a sex, bezzeg a gyerek előtt ha már pár napig nem volt semmi hiányzott. Nagyon rossz nekem így mert tudom, hogy a férjem szenved, de egyszerűen nem tudom rávenni magam. Nem tudom hogy lehetne a vágyat visszahozni..
2 éves a gyerkőc és úgyfest jön a tesó
5,5 hónapja született meg a 2.fiunk, de sem most, sem az első után nem volt gond a szexszel. Az igaz, hogy fáradt vagyok én is, azonban, ha nem vagyunk együtt a férjemmel heti 2 alkalommal az látszik rajtunk, mert feszültebbek vagyunk.én konkrétan hisztisebb:) Most épp megjött, már nagyon várom, hogy szerda este legyen:)
És igen élvezem a szexet.
Az első baba után az első szex olyan volt, mintha ott sem lettem volna :D Semmit sem éreztem. De a következő már jó volt :)
A második szülés után a 6 hetet alig tudtam kivárni, nagyon kívántam, viszont a hüvelybemenetem fájt. (nem is ott, ahol logikus lett volna - kicsit repedtem, varrtak, de pont az ellentétes oldalnál feszültem nagyon). Ez hónapok alatt múlt el. Viszont most nagyon nem akarunk tesót gumizunk, így nekem ez ront rengeteget az élvezeten. Hozzászoktam, hogy évekig nem állt közénk semmi, most meg az a gumi... Alig érzem így...
És ami a legtöbber rontott nálam az együttléteken:
elején attól féltem, tiszta laza a hüvelyem, lötyögni fog benne...
féltem, hogy felébred a baba
hallgatóztam, hogy nem sírt fel?
hulla fáradt voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!