Hogyan altassam nap közben?
Figyelt kérdés
4 hós kislányom napközben nem alszik csak 30-45 perceket. cumizza az újját így szokott elaludni de az utóbbi időben véletlen benyúl a szemébe ami persze fáj neki és erre felébred. Ha nem erre akkor nem tudom mire de nem alszik többet és nap végére teljesen hulla.2011. jan. 3. 20:41
1/5 anonim válasza:
Ha éjjel alszik cserébe rendesen, én nem foglalkoznék vele. Estére a legtöbb baba így is úgy is nyűgös, mindegy mennyit aludt napközben. Ha az éjszakai nyugi megvan, akkor inkább örülj.
2/5 anonim válasza:
A szemdörgölés ellen nem tudsz mit tenni. Az én kisfiam is ekkortájt kezdte el nagyon durván dörgölni a szemét, néha már attól féltem, megsérti, mert beledugta az ujjacskáját izomból, és még a szemét sem csukta be :( Most 5 hónapos, és lassan javul a helyzet, már becsukja a szemét, és többnyire az öklével dörgöli. De ha nem emiatt ébred fel, próbáld ki, hogy máshol (babakocsi, nagyágy stb.) többet alszik-e.
3/5 anonim válasza:
Az én lányaim 6 hüsak, de 4 hós koruk óta csak 2xfél órát alszanak nap közben. Cserébe 8-tól 8-ig alszanak.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nálunk az alváshoz cumi kell. És amikor forgott, meg izgett-mozgott, mi azt csináltuk, hogy a kiságy széléhez tettem be (mert csak az oldalán alszik), jól bebagyuláltam a takarójába, a szeme előtt az "alvós-pajtás" úgy, hogy lássa. És csak akkor teszem le, amikor már nyűgös, és jelzi, hogy álmos. Addig velem van a nappaliban, vagy mesélünk:)Délelőtt 2, délután 2,5-3 órákat szokott aludni. Éjszakát is végig alussza.
Én megpróbálnám csak alváshoz a cumit (nap közben nekünk sem kell), és én mástól hallottam, hogy úgy takard be, hogy ne nagyon tudjon mozogni. Nekünk bejött.
Ja, nemsokára 6 hós.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat!próbálkozunk
2011. jan. 4. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!