Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mondjátok, hogy nem csak én...

Mondjátok, hogy nem csak én borulok ki, amikor 2 órán keresztül kell altatni??

Figyelt kérdés
Elaltatom, leteszem, felébred és ezt eljátszuk 3x 4x. Miért csinálják ezt velem a gyerekeim?? Pontosan 18.20kor kezdtem el altatni és most van 9 óra és az egyik gyereket már átadtam az apjának, mert elfogyott a türelmem. Köszi, hogy meghallgattál.
aug. 16. 20:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%

Az enyémet is most az apja altatja, és ismerős nagyon az érzés.

De miért kezded fél 7 előtt altatni, ha 9-kor alszik csak el?

aug. 16. 21:02
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Milyen idős? Hidd el idővel jobb lesz sajnos ki kell bírni. Az a baj, ha nagyon fáradtak azért megy a hiszti és kín, ha meg nem..idegörlő.

Sokszor az segít számomra a tehetetlen helyzetekben, hogy tudom, hogy másnál is sajnos ilyen. Esetleg azt próbáld ki ilyenkor, hogy te is kizökkenj ebből, hogy 4x 5x újra, hogy megpróbálod 2x, ha nem megy akkor ne rögtön, hanem egy fél óra múlva. Hozd ki a szobából stb.

aug. 16. 21:07
 3/29 A kérdező kommentje:
Az egyik 2 éves, a másik pedig, 8 hónapos. A 2 éves reggel 10kor kelt fel, egész nap nem aludt, és már mondta, hogy álmos ezért mentünk be 18.20-kor. a kicsi pedig, elkezdte dorgolni a szemét és letelt a 4,5 óra ébrenléti ideje is, nem volt el, sírt és dörgölte a szemét, ezért kezdtem el altatni őt. De elég nehézkes volt. Most jött ki a férjem a szobából, mert elaludt végre.
aug. 16. 21:12
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó idegörlő az ilyen - pláne, ha még más feladatod is lenne. De ez sajnos ilyen. Ha nagyobbak már, jobb lesz. :)
aug. 16. 21:24
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
És esetleg a nagyobb mesekönyv mellett nem marad meg ? Sötétben válasszon valamit, hátha belealszik. Ilyenkor az is benne van, hogy csinálni is akarnak valamit, de aludna is.
aug. 16. 21:26
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős! Ma strandon voltunk, azt hittem, simán kidől a 1,5 évesünk, erre több mint 1 óráig altattam...
aug. 16. 21:30
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiborulok. Meg amikor délutan nem hajlando elaludni. Gyakorlatilag semmi más nem tud kiboritani, de ez borzasztóan. Mondjuk én este fel9 előtt mar nem is probalkozom, ugyis fel10 körül alszik, akarmi is volt aznap. 3 éves lett most.
aug. 16. 21:53
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
De ismerős! Nyugalom, én is kiborulok. A kicsit 10 perce sikerült elaltatnom, a testvére még mindig szövegel, de nincs erőm bemenni hozzá, bízom benne, hogy hamarosan álomba dumálja magát. Ráadásul a baba mostanában rendszeresen felébred hajnali 2-3 körül (jó, máskor is fel szokott ébredni), de órákig nem lehet visszaaltatni. A férjemmel váltjuk egymást. Mire elalszik, nem sok időnk van a nagytesó ébredéséig.
aug. 16. 21:53
 9/29 anonim válasza:
38%
Füldugó + 1 fél deci konyak neked, és hagymahéj tea vagy patikai babanyugtató cseppek a picinek.
aug. 16. 22:00
 10/29 anonim ***** válasza:
12%

Nem tudom, de soha nem kellett altatnom, ezt te rontod el.

Szopi, agyba berak, villany leolt, kijon, alszik, ennyi.

aug. 16. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!