Mondjátok már meg nekem akiknél tényleg így van, hogy a baba nagyon anyás, vagy a párotok a semmire kellő?
Nálunk pl apa egész nap dolgozott, este hazajött, jött az esti rutin, cicin aludt el, egész nap egyedül voltam vele.
Ha elmentem zuhanyozni, hetszentség hogy vagy felébredt közben, vagy a fantom babasírás miatt nem tudtam nyugodtan befejezni a dolgom (amikor azt haluzod hogy sír a baba, közben meg nem is).
Este vagy bealudtam altatás közben én is vagy akármi.
Én nem gondoltam a férjemet haszontalannak, mégis előfordult hogy 1-2 nap kimaradt.
Azt meg majd én eldöntöm kit és milyen okból cserélek le, ha nekem így jó, téged ne bántson 🥲🥲🥲
De nekem ez is magas h apuka egész nap dolgozott
Hát jó neked... Nálunk 6kor ment, 6kor jött. Azért mi is akartunk egymással beszélgetni, együtt enni, nem melegváltásként tekintettem rá .
És nem arról van szó hogy 1.5 évig nem mostam hajat, hanem hogy apuka attól nem semmire kellő, hogy én nem ázok minden nap fél órát a zuhany alatt.
Amúgy nagyon jól írja itt valaki, az, kinek van ideje videót forgatni, szerkeszteni, vágni, biztos lehetsz benne, hogy zuhanyozni is van...nem kell mindent benyalni amit a neten látsz.
Azért jött veled szembe 5 ilyen videó, mert ez most "trend", sok naiv benyalja, hozza a lájkot meg a hozzászólást. Gondolom mind az 5öt sikerült kedvelni is.
Nekem pl most a "how the hell you spell show-fur" jön 10esével, mégsem hiszem, hogy nem tudja az illető hogy hogy kell betűzni azt, hogy °schauffeur°
Nekem 2 buddha babám volt.
A nagyobbnál kimaradt a szeparációs szorongás.
A kisebbnél kétszer volt kb 2 hétig. Igen, akkor örültem egy hajmosásnak is!
Mondjuk aki tiktokra és társaira tölti fel az életét, meg videóra veszi magát, attól pont nem hiszem el, hogy nincs ideje magára.
A legegyszerűbb videót is meg kell vágni, szerkeszteni, meg az előkészületek. A makulátlan smink, haj, köröm, 100 ezer filter.
Igen, az ilyen anyukáknak biiiiztos nincs idejük. De ha van 5 szabad percük, abban hajat mosnak, és tiktok videót gyártanak. 😁😁😁
Nekünk apa itthon volt elejétől, de nála sírt, hiába.
Az vált be hogy vittem magammal pihenőszékben.
Ja és így sem sikerült hajat mosnom egy idő után mikor már nem volt el abban sem.
Most újra tudok. Ez hullámzó.
Én azt mondom nem tudjuk a másoknál mi van a háttérben, így ne ítélkezzünk, vagy ha mégis akkor azért tartsuk szem előtt hogy lehet hogy nem tudunk mindent.
Ra lehet bizni, ha otthon vagy ugye. Ha epp nincs, de valami miatt muszaj megmosni a hajad, akkor kire bizod? :D
Amugy van az a faradtsag kerdezo, amikor nemhogy hajat mosni nincs kedvem, de sokszor meg azoltozni se pizsibol. Bar ezt nyilvan csak az tudja, akinek brutal mod nem szeret aludni a gyereke. Hat az enyem mar 1 eve nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!