Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondjátok már meg nekem...

Mondjátok már meg nekem akiknél tényleg így van, hogy a baba nagyon anyás, vagy a párotok a semmire kellő?

Figyelt kérdés
Bocsánat hogy így fejezem ki, de kb 5 olyan videó jött velem szembe a tiktokon amin anyuka táncol örömében, mert sikerült hajat mosnia tusolás közben a gyerektől. 🤔🫣 és kicsit idegesít hogy most tényleg pl apukára nem lehet addig rábízni egy babát, ameddig én jól esően megnem fürdök, mosakszok stb? Vagy a baba annyira anyás, hogy nem lehet leszakítani, mert az úgy más téma, és akkor én kérek elnézést. De ha apuka ilyen, akkor cseréljétek le🥲🥲🥲

2024. jún. 16. 11:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk pl apa egész nap dolgozott, este hazajött, jött az esti rutin, cicin aludt el, egész nap egyedül voltam vele.

Ha elmentem zuhanyozni, hetszentség hogy vagy felébredt közben, vagy a fantom babasírás miatt nem tudtam nyugodtan befejezni a dolgom (amikor azt haluzod hogy sír a baba, közben meg nem is).

Este vagy bealudtam altatás közben én is vagy akármi.

Én nem gondoltam a férjemet haszontalannak, mégis előfordult hogy 1-2 nap kimaradt.

Azt meg majd én eldöntöm kit és milyen okból cserélek le, ha nekem így jó, téged ne bántson 🥲🥲🥲

2024. jún. 16. 11:19
 2/18 A kérdező kommentje:
Az más ha a baba miatt nem megy. De nekem ez is magas h apuka egész nap dolgozott. Azért idő neki is kell a babával szerintem... egy tusolás+hajmosás meg nem vesz igénybe negyed órát. 😊 még ha fáradt is kibírha. Természetesen ha neked így jó, tartsd meg, én csak kíváncsi voltam mi ez az új trend hogy az anyukák nemmfürdenek, meg mosnak hajat. :) köszönöm a válaszod. 😊
2024. jún. 16. 11:32
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Trend babám az, ami kattintást és így pénzt hoz. Míg te szörnyűlködsz a tiktokon, a készítő röhög a markába, hogy olyan hülye vagy, hogy bekajálod, hogy nincs ideje hajat mosni, amikor videót készíteni, vágni tiktokra jóóóval több idő. ;)
2024. jún. 16. 11:37
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
3# Ott a pont amúgy. :D És így van.
2024. jún. 16. 11:39
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

De nekem ez is magas h apuka egész nap dolgozott

Hát jó neked... Nálunk 6kor ment, 6kor jött. Azért mi is akartunk egymással beszélgetni, együtt enni, nem melegváltásként tekintettem rá .

És nem arról van szó hogy 1.5 évig nem mostam hajat, hanem hogy apuka attól nem semmire kellő, hogy én nem ázok minden nap fél órát a zuhany alatt.

Amúgy nagyon jól írja itt valaki, az, kinek van ideje videót forgatni, szerkeszteni, vágni, biztos lehetsz benne, hogy zuhanyozni is van...nem kell mindent benyalni amit a neten látsz.

Azért jött veled szembe 5 ilyen videó, mert ez most "trend", sok naiv benyalja, hozza a lájkot meg a hozzászólást. Gondolom mind az 5öt sikerült kedvelni is.

Nekem pl most a "how the hell you spell show-fur" jön 10esével, mégsem hiszem, hogy nem tudja az illető hogy hogy kell betűzni azt, hogy °schauffeur°

2024. jún. 16. 12:03
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Nekem 2 buddha babám volt.

A nagyobbnál kimaradt a szeparációs szorongás.

A kisebbnél kétszer volt kb 2 hétig. Igen, akkor örültem egy hajmosásnak is!

2024. jún. 16. 12:25
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk aki tiktokra és társaira tölti fel az életét, meg videóra veszi magát, attól pont nem hiszem el, hogy nincs ideje magára.

A legegyszerűbb videót is meg kell vágni, szerkeszteni, meg az előkészületek. A makulátlan smink, haj, köröm, 100 ezer filter.

Igen, az ilyen anyukáknak biiiiztos nincs idejük. De ha van 5 szabad percük, abban hajat mosnak, és tiktok videót gyártanak. 😁😁😁

2024. jún. 16. 12:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk apa itthon volt elejétől, de nála sírt, hiába.

Az vált be hogy vittem magammal pihenőszékben.

2024. jún. 16. 12:36
 9/18 anonim ***** válasza:
88%

Ja és így sem sikerült hajat mosnom egy idő után mikor már nem volt el abban sem.

Most újra tudok. Ez hullámzó.

Én azt mondom nem tudjuk a másoknál mi van a háttérben, így ne ítélkezzünk, vagy ha mégis akkor azért tartsuk szem előtt hogy lehet hogy nem tudunk mindent.

2024. jún. 16. 12:38
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

Ra lehet bizni, ha otthon vagy ugye. Ha epp nincs, de valami miatt muszaj megmosni a hajad, akkor kire bizod? :D

Amugy van az a faradtsag kerdezo, amikor nemhogy hajat mosni nincs kedvem, de sokszor meg azoltozni se pizsibol. Bar ezt nyilvan csak az tudja, akinek brutal mod nem szeret aludni a gyereke. Hat az enyem mar 1 eve nem szeret.

2024. jún. 16. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!