Mondjátok már meg nekem akiknél tényleg így van, hogy a baba nagyon anyás, vagy a párotok a semmire kellő?
10-es vagyok, amugy nalam nem konkretan a furdes, hajmosas a baj, hanem a szaritas. Na az also hangon 50 perc es csak akkor nez ki jol a hajam, ha erre idot szanok. Amugy meg egy kocos szenakazal az egesz, ha hagyom levegon szaradni.
Na erre nincs erom sokszor.
Ami a tiktokon van az "kamu". Pontosan ahogy írják előttem is akinek tiktokra van ideje "tartsatok velem a mai nap" videokat készíteni gyerek mellett annak van ideje fürdeni is, hajat mosni is.. csak mind színjáték hogy "ahhh még hajat mosni sincs időm". :D
Szerencsére nekem nem dolgozik reggeltol esig a férjem (így nem is vállaltam volna gyereket, sőt ilyen hapsival össze se jönnek akit estenként látok csak). Ugyhogy napi 15 percem este a fürdőbe van. Plusz hajmosasra is van időm. Ha esetleg nem alszik a babám este vagy valamiért napközben akarok hajat mosni akkor leteszem a játszószonyegre és 5 perc alatt hajat mosok vagy a férjem vigyáz rá. Ha meg sírna mert nem én fogom a férjem elbolondítja, szerencsére nem az a fajta akinek a kezébe adom a gyereket és ledermed és nem tudja mit kezdjen vele.
Időm magamra mindig van mert nem szeretek úgy kinézni mint akit most hánytak ki. 5 perc alatt fel lehet öltözni, fogat mosni, mosakodni fesulkodni. :D
Az én fiam is folyton rajtam csüngött. Tényleg nem tudtam elmenni egy zuhanyra, mert alvásból is felébredt. Pokolian rossz alvó volt 2 éves koráig.
Párom konkrétan 2 hetenként jön haza hétvégére. Sokáig ordított nála, fel sem ismerte.
Kb fél éve van az, hogy elvan vele meg szereti, de bizonyos dolgokat mai napig csak én csinálhatok vele. Az egyik ilyen az alvás, senkivel nem alszik el csak velem, különben ordít.
Most 3 éves.
10 hónapos koráig kb. letehetetlen volt a nagyobb kislányunk. Ebből 6 hónapos koráig kb. cicifüggő. Namost ha a férjem itthon is volt, márpedig elég sokat itthon volt, akkor is 10-ből 8-szor mondjuk engem igényelt a lányunk, nála nem nyugodott meg. Én nem tudtam úgy jó érzéssel áztatni magam sosem, ha hallottam közben, hogy kint ordít a gyerek.
A férjemet nem érzem semmirekellőnek, sőt... és én is nagyon megszenvedtem ezt az időszakot. Nem a hajmosás miatt, elhiheted. Na ehhez képest a második kislányunk babaként maga volt a béke szigete. Mellette lazán bezárkóztam a fürdőbe egy órára, a férjem intézte mindkét gyereket. Szóval ne ítélkezz, mert nem tudhatod mi áll a háttérben és még akár vissza is nyalhat az a bizonyos fagyi. :)
12es vagyok, az én férjem 2 műszakban dolgozik. De még mindig jobb mint a reggel 5-kor már nincs itthon és este 6 van mire haza ér vagy 7..
Itt is van hogy 6-ra megy ugye de délután 3-ra itthon van... Délutános műszakban meg itthon van 1 óráig este 11re meg haza ér.. ez vállalható. Sok nő is dolgozik így gyerek mellett. De ez az egész napozás.. nálam nem lenne oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!