Tudtok mondani jó endo dokit Vas megye környékén? Vagy ha Pest, akkor melyik dokit mondjátok jónak? Lehet magán is! Nektek segített az orvos? Vetélés után már 1,5 éve nem jön a baba, s az okát szeretném kideríteni.
Zalaegerszegen dr Sohár Gábor. Én három évig nem estem teherbe, több nőgyógyászt felkerestem, ebből kifolyólag több, ilyen esetben szokásos vizsgálat megvolt. Mindenhol azt mondták, rendben vagyunk, csak nem a megfelelő időpontban vagyunk együtt, így a következő lépés az inszemináció. Na már most nem vagyok hülye, pontosan tudtam mikor "kell" együtt lennünk, ovulációs teszt, hőnérőzés minden volt. Aztán végső elkeseredésemben felkerestem az említett orvost. Vittem a korábbi leleteket, azok alapján kért bizonyos hormonlabort, amit az addigi éveiben nem nézett egyik nőgyógyász sem (!!!!felháborító egyébként, és nem is értette a doki, hogy ennyi ideje tartó sikertelenség miatt azokat nem nézték! ...)
Ott volt a hiba, kaptam pótlást, és rá három hónapra pozitívat teszteltem :)
Kedves Utolsó!
Köszönöm a válaszod! Sajnálom, ami Veled van de azért ne add fel! Bejelentkeztem Sohár úrhoz én is. Nagyon bízom, hogy tud segíteni. Már egyszer voltam terhes, így remélem, hogy nem olyan nagy a baj, hogy az ő általa javasolt kezelés ne tudna segíteni.
Kedves Utolsó!
Neked mennyi volt a prolaktin szinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!