Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mondjátok hogy ti is éreztétek...

Mondjátok hogy ti is éreztétek már azt hogy mi van ha én vagyok az az egy akinek nem lehet babája? Nagyon nagyon szeretnék majd babát és Nem sokára esedékes lenne,de úgy félek Rá parázni sem szeretnék,tudom attól csak rosszabb

Figyelt kérdés

2023. júl. 4. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Mar ha ilyen kérdést írsz ki rávagyfeszülve!

Egyébként énis éreztem ezt...

2023. júl. 4. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sokan érezzük. De szép lenne, ha csak "egy" lenne! De rengetegen vannak/vagyunk, akik tényleg azok az "egyek".
2023. júl. 4. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. júl. 4. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Én is így éreztem. 2 hónapon belül teherbe estem. Sajnos elsőre elveteltem. 3 hónapot vártunk hogy újra próbálkozzunk és másodjára is 2 hónapon belül sikerült. Most 19 hetes vagyok.

Vegyél ovuláció tesztet, az sokat fog segíteni.

2023. júl. 4. 16:18
 5/8 babyboom567 ***** válasza:
100%
En vettem ovulációs tesztet,mindig(11 hónapig) volt szabályosan középidőben pozitiv ov tesztem.A 12. hónapban nem volt pozitív ovu tesztem, és akkor lettem terhes.Az a hónapot el is engedtem,hogy tuti nem sikerül.
2023. júl. 4. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

"én vagyok az az egy akinek nem lehet babája"

Ha ez megnyugtat, ha valóban nem lesz babád, akkor sem leszel ezzel egyedül.

Egyébként a meddőségem alatt igen, sokszor gondoltam rá. Többször el is engedtem a dolgot.

2023. júl. 4. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

Az az egy biztosan nem lehetsz, mivel sajnos nagyon sok a meddő nő. De, ha esetleg te is ebben a cipőben járnál, akkor is vannak lehetőségek, hogy babád legyen!!!

Én egyébként az autizmussal voltam így, hogy jajj, csak azt ne, mert akkor én nem bírnám felnevelni...

Erre auti gyerkőcöm lett.

Szóval ne gondolj semmi rosszra, mert bevonzod!!!

2023. júl. 4. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek átfut a fejében ez a gondolat amikor nem sikerül először teherbe esni. Nincs ezzel baj mert az esélye megvan ennek is, de ráfeszülni nem kell, ha nincs rá valódi ok.

Vannak meddőségi vizsgálatok, kezelések, szóval még ha van is nehezítő körülmény vannak lehetőségek.

2023. júl. 4. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!