Mondjátok hogy ti is éreztétek már azt hogy mi van ha én vagyok az az egy akinek nem lehet babája? Nagyon nagyon szeretnék majd babát és Nem sokára esedékes lenne,de úgy félek Rá parázni sem szeretnék,tudom attól csak rosszabb
Mar ha ilyen kérdést írsz ki rávagyfeszülve!
Egyébként énis éreztem ezt...
Én is így éreztem. 2 hónapon belül teherbe estem. Sajnos elsőre elveteltem. 3 hónapot vártunk hogy újra próbálkozzunk és másodjára is 2 hónapon belül sikerült. Most 19 hetes vagyok.
Vegyél ovuláció tesztet, az sokat fog segíteni.
"én vagyok az az egy akinek nem lehet babája"
Ha ez megnyugtat, ha valóban nem lesz babád, akkor sem leszel ezzel egyedül.
Egyébként a meddőségem alatt igen, sokszor gondoltam rá. Többször el is engedtem a dolgot.
Az az egy biztosan nem lehetsz, mivel sajnos nagyon sok a meddő nő. De, ha esetleg te is ebben a cipőben járnál, akkor is vannak lehetőségek, hogy babád legyen!!!
Én egyébként az autizmussal voltam így, hogy jajj, csak azt ne, mert akkor én nem bírnám felnevelni...
Erre auti gyerkőcöm lett.
Szóval ne gondolj semmi rosszra, mert bevonzod!!!
Szerintem mindenkinek átfut a fejében ez a gondolat amikor nem sikerül először teherbe esni. Nincs ezzel baj mert az esélye megvan ennek is, de ráfeszülni nem kell, ha nincs rá valódi ok.
Vannak meddőségi vizsgálatok, kezelések, szóval még ha van is nehezítő körülmény vannak lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!