Van, akinek sikerült ezekkel, vagy ennél rosszabb feltételekkel teherbe esnie bárhogy?
Két éve próbálkozunk babával, a férjemnél minden rendben van szerencsére. Nálam viszont:
- MTHFR homozigóta (szintén tünetmentes)
- ACA pozitivitás (a hematológus nem mondta ki, hogy antifoszfolipid szindrómamám lenne, más értékem rendben van. Aspirin protectet szedek, tünetmentes vagyok.
- Prediabétesz (gyógyszerrel kezelve van, rendben vagyok, nincs túlsúlyom)
- Cöliákia.
- PCOS-em nincs, a petefészkeim átjárhatóak, miómám volt de kiszedték. Ovulációm hálistennek van, a menstruációm pontos, a férfi nemi hormonok picikét magasak, de az endokrinológus szerint nem kell aggódni miattuk, lévén, hogy a többi értékem tökéletes.
Most megyünk stimulációra, jó lenne, ha kapnék némi bátorítást. Köszi! ;*
Nekem a tünetmentességig 5 hónap tornázás kellett. Tök jó, hogy ismered és csinálod, ezzel már nagyon sokat teszel, legalább a hormonális okokon tudsz javítani.
Illetve a folsav helyett ugye a folátot kell szedni, meg B12-őt.
A pajzsmirigyem tökéletes.
A cöli diétát tartom. Folátot szedek, de se folsav, se b12 hiányom nincs. Ez külön meglepő volt még a dokinak is amúgy, mert teljesen tünetmentes vagyok, csak az IgA-m magas.
Nem, természetesen sosem dugtunk még. Sőt, reménykedem a szűz fogantatásban.
Te tényleg ekkora gyökér vagy, vagy anyád nem vágott szájon kiskorodban?
Ne reagalj ra, csak jelentsd.
Nekem nem volt vizsgalva a genmutacio, szoval nem tudom, hogy van-e, csak ugye a ra utalo kisero dolgok. En teljesen elhagyhattam a Merckformint, es tunetmentes lettem a gyerekvallalas elott nehany honappal. A tornat folyamatosan csinaltam, az elso gyerekem az elso honapban sikerult, a masodikhoz kellett 2 ev. Mindketto spontan.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!