Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van, akinek sikerült ezekkel,...

Van, akinek sikerült ezekkel, vagy ennél rosszabb feltételekkel teherbe esnie bárhogy?

Figyelt kérdés

Két éve próbálkozunk babával, a férjemnél minden rendben van szerencsére. Nálam viszont:

- MTHFR homozigóta (szintén tünetmentes)

- ACA pozitivitás (a hematológus nem mondta ki, hogy antifoszfolipid szindrómamám lenne, más értékem rendben van. Aspirin protectet szedek, tünetmentes vagyok.

- Prediabétesz (gyógyszerrel kezelve van, rendben vagyok, nincs túlsúlyom)

- Cöliákia.

- PCOS-em nincs, a petefészkeim átjárhatóak, miómám volt de kiszedték. Ovulációm hálistennek van, a menstruációm pontos, a férfi nemi hormonok picikét magasak, de az endokrinológus szerint nem kell aggódni miattuk, lévén, hogy a többi értékem tökéletes.

Most megyünk stimulációra, jó lenne, ha kapnék némi bátorítást. Köszi! ;*

2023. jún. 7. 10:42
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Ó, ezt jó hallani. Szívből gratulálok nektek! :)
2023. jún. 7. 19:20
 12/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Szerintem, ha már stimulációig eljutottatok, akkor az azt jelenti, hogy van esélyetek. Nektek lombik vagy inszem. lesz? Nekem átlagos a spermaképem, női oldalon bár volt néha kisebb cirkusz, de rendben vannak a hormonok már, 2 nap múlva beültetés. Sikerülni fog, nyugi.
2023. jún. 8. 07:24
 13/32 A kérdező kommentje:

Még csak most kezdjük a stimulációt is.

Hormonok nálam is kb rendben. :) igazából a doki annyit mondott, hogy ha sietünk, menjünk stimulációra, de szerinte anélkül is menni fog.

2023. jún. 8. 08:57
 14/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ja, hogy nálatok spontán van tervben a terhesség.
2023. jún. 8. 10:43
 15/32 A kérdező kommentje:
Eddig úgy volt, de most kezdjük a mesterséges módszereket. Az első amit próbálnánk a stimuláció + terminált együttlét. Aztán haladunk tovább.
2023. jún. 8. 10:46
 16/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha jók az értékek, akkor minden esély megvan, azt viszont senki sem tudja, hogyha így sem jön össze, akkor annak mi az oka. Mi is emiatt lombikozunk, pedig mindkettőnknek lehetne gyereke. Valamiért van olyan, hogy egyszerűen nem tud találkozni a 2 ivarsejt egymással.
2023. jún. 8. 14:20
 17/32 A kérdező kommentje:

Akkor jók a donorsperma...

És nagyon szurkolok nektek, hogy ne kelljen. Meg magunknak is. :)

2023. jún. 8. 17:11
 18/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
Alapvetően alkalmasak vagyunk mindketten rá, de valahogy mégsem jön össze, nem tudja senki, sem az orvosok mi az oka. Valószínűleg a kor.
2023. jún. 8. 18:34
 19/32 A kérdező kommentje:
Ha szabad tudni, hány évesek vagytok?
2023. jún. 8. 18:49
 20/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
Én 43, párom 41 lesz.
2023. jún. 8. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!