Szerintetek lombiknál ha 28 petesejtet szívnak le, akkor azoknak rosszabb a minősége, mint akinek csak 4-5 db-ot?
Figyelt kérdés
Mármint nagyobb az esélye, hogy sikerül nekik a beültetés, mert a 28-nak nem lehet olyan jó a minősége, mint annak a 4-5-nek, nem? A 28-ból 17 volt érett (ez már utal rá, hogy nem lehetnek annyira jók), abból csak 11-et tudtak megtermékenyíteni és csak 7 fejlődött tovább, a fagyasztást pedig 1 élte túl...28-ból 1. Azért kérdezem, mert sok szobatársamnak sikerült, pedig csak pár darabot szívtak le, lehet ha kérném, hogy kevesebb injekciót adjanak és kevesebb lenne, akkor nagyobb eséllyel esnék teherbe. Egyszer kaptam kevesebbet és akkor 16-ból 11 lett érett, mind a 11-et meg is tudták termékenyíteni és mind a 11 tovább is fejlődött. (És nem lett hyperstimum). Csak most másik dokihoz megyek...2014. dec. 13. 15:59
1/4 anonim válasza:
28??? Aztaaaaa! Nekem mindenki azt mondta, hogy nem a mennyiség hanem a minőség számít! Szerintem említsd meg az új orvosnak, hogy idáig, hogy jártál!
2/4 A kérdező kommentje:
Pont amiatt gondoltam, hogy rossazbb a minőségük és, hogy nem sikerült, mert ilyen sok.
2014. dec. 14. 14:34
3/4 anonim válasza:
Nálunk első lombiknál 10 sejt lett, 9 volt érett, az 5. napra 2 szépen fejlett maradt, 2 ment fagyiba. Azonnal sikerült is, 1 baba lett. A 2. lombiknál 17 sejtem lett, 16 volt érett, megint 2 fejlődött szépen, itt elindult valami, de pár + teszt után sajnos megjött :( 3 fagyibaba volt, náluk semmi eredmény :(
Tavasszal vágunk bele a 3. lombikba, de remélem nem lesz megint ilyen sok, a 10 nekem jobban tetszett, jobban meg is termékenyültek, szebbek is voltak...
Szerintem is említsd meg a dokinak, hogy ilyen sok sejted lett, szerintem a minőség fontosabb, mint a mennyiség.
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem 26 érett tüszőm lett, abból 13 petesejtet nyertek, 11 termékenyült meg és 10 fejlődött szépen, mind ment a fagyasztóba, mert hiperstimuláltam és rendbe kellett jönnöm. Aztán amikor már lehetett beültetés, ötöt kellett felengedni, mert 3 nem volt jó :( Ez volt az első lombik és nem sikerült. :( Remélem ha kell következőre is hormonkúra valahogy ki lehet küszöbölni, h ne legyen hiperst., mert félek, hogy valami maradandó probléma lehet belőle, mert ez nagyon nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!