Lehet petesejtet adni valakinek? Egy ismerősöméknek nem jön össze a baba, talán ezzel tudnék segíteni nekik.
Neten kissé belemerülsz találsz róla infókat.
Egyébként én úgy tudom, hogy csak közvetlen családtag adományozhat petesejtet olyan, akinek már van gyermeke.
Anoním petesejtadományozás van. Amennyiben megfelelsz adhatsz petesejtet, de nem biztos hogy ők fogják megkapni.
Mo-on csak családtag adományozhat petesejtet, amúgy akinek nem termelődik saját (ezeket ugye elég komoly vizsgálatok előzik meg, nem elég csak annyit, hogy nem jön össze a baba, mert ennek ezer és egy oka lehet), azoknak ott vannak, akiknek sikerült a lombik, és a petesejtjeikre már nincs szükség, de ők nem akarják megsemmisíteni, inkább felajánlják ilyen pároknak.
egyébként nekem rohadt alacsony az amh-m, szinte nincs is (szóval erősen kimerülőben van a petefészkem), mégis sikerült a sajátból a baba... szóval ez nem ilyen egyszerű, meddőségit kell keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!