Ikszdéé31 kérdése:
Össze vagyok zavarodva, lehetek babás?
Figyelt kérdés
Nagyon össze-vissza volt a menzeszem, ezért elmentem dokihoz, aki beállította azt. Kaptam duphastont, és inofolic nevű port, ami segíti a teherbeesést. A duphastonból kiszedtem egy dobozzal, és elkezdtem a következőt, inofolic szintúgy. Augusztus 3-án megjött a menzeszem, 7-én ment el.Aug 13-án, és 18-án szeretkeztünk, Folyásom kb 13-tól lehetett 16-áig, de ez nem tuti.Most megint folyást tapasztaltam, de elég kevés, és folyós, nem sűrű. Ez most mi? Lehetek babás? És tesztet mikor csináljak? Nem tudom, hogy hány naposak a ciklusaim. Mivel, ahogy mondom össze-vissza volt. Nagyon szeretnénk a babát.A menzeszemnek úgy szeptember elején kellene jelentkeznie.2013. aug. 20. 16:09
1/5 anonim válasza:
2 héttel az aktus után csinálj tesztet.
2/5 A kérdező kommentje:
Annyi negatív tesztem lett már, hogy félek. Lehet inkább kivárom a szeptembert.
2013. aug. 20. 16:35
3/5 A kérdező kommentje:
Kérlek válaszoljatok. Nem értem miért van folyásom 2x is.
2013. aug. 20. 18:35
5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi :S
2013. nov. 5. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!