Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetek terhes? Spirálom van....

Lehetek terhes? Spirálom van. Totál össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés

2 napja rosszul érzem magam.Hányinger(de nem hányok)

Elvileg szeptember elején kellett volna megjönnie(nem emlékszek rá hogy meglett volna,fel se írtam ,be se jelöltem)szóval nem jött meg.előtte augusztus 2 án volt meg.Spirálom van 16 hónapja.

Lehetek terhes vagy csak egy bacit kaptam be?Ma veszek tesztet a biztonság kedviért

2012. szept. 28. 07:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetsz terhes, és ilyenkor ha spirálod van azonnal menj majd dokihoz.
2012. szept. 28. 07:21
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos lehetsz, nem egy ilyet hallottam már. Én ezért félek felrakatni, pedig nincs más fogamzásgátló-módszer számomra:(

Milyen spirálod van? (egy lány pár hete pont ide írt,hogy spirál mellett akkor tesztelt pozitívat, gold lilyje volt)

2012. szept. 28. 07:22
 3/20 A kérdező kommentje:
spirál nevét nem tudom a dokinál vettem a korházba 7 ezer ft volt
2012. szept. 28. 07:27
 4/20 anonim ***** válasza:

Egyik rokonunk szinten most lett terhes spiral melett. Ez sem 100%-os fogamzasgatlas sajnos:/

Menj minel hamarabb dokihoz, leveszi a spiralt es a babanak nem lesz baja!

28 hetes kismami

2012. szept. 28. 07:46
 5/20 A kérdező kommentje:
köszike az eddigi válaszokat.Az is bosszant hogy 10 én voltam nődokinál mert már 1 hónapja lejárt a spirálom ,és controlt írtak elő,erre meg se vizsgát,közölte hogy menjek vissza novemberbe akkor jár le a rákszűrés és akkor uh val is megnéznek....konkrétan meg se hallgatott...holott nem volt könnyű megszervezni a gyerekek felügyeletét,meg 50km re van a doki....
2012. szept. 28. 08:06
 6/20 anonim ***** válasza:

Hm. Nem akarlak riogatni, de nekem is gold lilym volt ( 2 gyerekünk már volt hormont nem szedhetek, a legdrágább gumin kívül az összes többinek allergiás vagyok a bevonó anyagára és gyulladásom lesz tőle, pharmatex meg ilyenek megbízhatatlanok és azok is gyull. okoznak) Na a lényeg hogy maradt a spirál és terhes lettem mellette! Megtartottuk persze, most itt mászkál épp körülöttem (1 éves) de a doki csak annyit mondott hogy hát biztos elmozdult a spirál meg hogy semmi se 100% os csak az önmegtartóztatás, hát köszi...:/

Ja és le kellett venni( a spirált) a terhesség eleje felé miután döntöttünk hogy marad a baba.

2012. szept. 28. 08:33
 7/20 anonim ***** válasza:

Írj,ha teszteltél.

Az én unokatesóm is spirál mellett lett terhes.

2012. szept. 28. 08:46
 8/20 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ez az én kérdésem, én is spirál mellett lettem babás. Jövőhéten derül ki, hogy mi lesz a babával, mert eddig nem fejlődött jól:(

2012. szept. 28. 08:59
 9/20 A kérdező kommentje:

köszike....az eddigit mindenképp írok ha teszteltem,mondjuk nem tudom hogy várjak-e a tesztel reggelig vagy d.u án csináljam meg?este tudnám csak mert az a nagyfiamat vinnem kell táncra.lehet veszek inkább 2 db ot.

Ha babás vagyok,akkor remélem egészséges lesz,mert ha lehet megtartjuk.Utolsó remélem nálatok minden rendben lesz a babóval,ha tudsz valamit akkor írj te is

2012. szept. 28. 10:13
 10/20 A kérdező kommentje:
Az normális hogy fáj a hasam olyan mint a menszesz görcsök?nem egyfolytában csak néha
2012. szept. 28. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!