Mondjatok már kérlek olyan gyerekzarat,ami fiokokra, szekreny ajtokra való, ami nem lazul meg pár hét alatt,és nem tudja kinyitni a gyerek?
Fixen a hűtőn van, ott is mindig ugyanazon a helyen. Mi igazából két szekrényt és egy fiókot zárunk csak, az egyik lefelé nyílik, magára tudja rántani, a másikban törékeny cuccok vannak, a harmadikban pedig papírok. Kétszer pakolta ki és úgy döntöttem, hogy ezt befejeztük... Egyiket sem nyitogatjuk napi szinten, így ki vagyok békülve vele.
Nem tudom, 2 éves a gyerekem, most még mindent pakol... gondolom ez azért egy darabig így van. Ha mindennap 10-szer kéne lezárt fiókba nyúlnom, akkor biztos az agyamra menne, de akkor bármelyik típus. :)
A kisfiunk a konyhaszekrény ajtajaira volt rákattanva, nagyon sokszor nyitogatta. A többi fiók és szekrényajtó esetében megérette, hogy hagyja békén, de a konyhaszekrény valamiért kivétel volt. Küldöm, hogy milyen típusú zárat vettünk, nagyon bevált. A mágneses "kulcs" a hűtőn van, megszoktuk, hogy mindig oda tesszük vissza. Kb. egy éve szereltük fel, bírja még, nem jött le. (Én viszonylag gyakran nyitogatom azt a szekrényt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!