Veletek alszik egy szobában a baba vagy rögtön külön szobába tettétek?
Figyelt kérdés
Novemberben szülök és nem tudom mi lenne a jó megoldás. Velünk egy szobába külön kis ágyba vagy rögtön külön szoba?aug. 6. 21:46
21/38 anonim válasza:
Nálunk pl a férjem kel ugyanúgy, ő eteti cumisüvegből, én addig fejek, nálunk ez a felállás vált be (jó nagy segítség, hogy nincs fix munkaideje, saját vállalkozásunk van). Egyébként mellettünk alszik babaöbölben, éjszaka max 2szer, 3szor eszik, magától nem is nagyon kel fel, egyébként nekem azt mondták az nem is oké, hogy órákat eszik, max fél óra lehet egy etetés (védőnő és a kórházi csecsemőápolók is ezt mondták)
22/38 anonim válasza:
Egyébként értem én, hogy kényelmesebb egy ágyban aludni a babával, de a csecsemőhalálok 50% ilyen esetekben következik be
23/38 anonim válasza:
21-es, szoptatasra gondolsz most? Cumisuvegen nyilvan ne cuppogjon orakig.
De szoptatni lehet, amig csak igenyli, mert az nem egeszen ugy mukodik, ahogy egy cumisuveges etetes. Nem is csak etetes.
Szoval ezeket a hulye tanacsokat el kell engedni es inkabb te se hirdesd, ha lehet.
24/38 anonim válasza:
22-es: a legtöbb ilyen esetben alkoholos, drogos, gyógyszeres befolyásoltság alatt van a szülő, és/vagy olyan körülmények között, ahol az egész család egy ágyon/matracon alszik, nincs a gyerek megfelelően védve stb. És akkor a másik szobában alvás ellen meg lehet azzal érvelni, hogy sok olyan haláleset is van, hogy a két szoba közötti ingázásba belefáradt anya a fotelben alszik el a babával és úgy fullad meg. Vagy csak maga mellé vette a szoptatás idejére a másik szobába betett matracra/ágyba és így történt a tragédia.
25/38 anonim válasza:
23 engem pont hogy a szoptatásnál cseszett le szoptatási tanácsadó, hogy olyan sokáig nem szabad, mert kisebesedik a mellbimbó és ha a gyereknek annyi ideig tart, akkor a technika nem jó
27/38 anonim válasza:
Mindkét gyerekem első naptól a saját szobájában alszik.
28/38 anonim válasza:
Szerintem gyerek függő. Mindkét gyerekem az első naptól külön szobában aludt. A lányomnál működött, a fiamnál nem. Mondjuk a fiamnak alvási apnoe-ja van, brutálisan sokszor ébred fel éjszaka, és sír. Sok hónap szenvedés után feladtam, és azóta velünk alszik. Most 2 éves. Elő van jegyezve mandula műtétre, az majd elméletileg megoldja a problémát. Majd utána megpróbálom visszaszoktatni.
29/38 anonim válasza:
En gyerekem szuletese ota kulon szobaban alszik, most a testvere is melle kerul majd.
30/38 anonim válasza:
#14 mi első naptól külön szoba.
2gyerek ,mindkettő, 2x kelt enni az első pár hétben, aztán csak egyszer. Kicsit kényelmetlen volt valóban, átmenni, álmosan, nem csak fordulni egyet az ágyban, hogy tudjon szopizni, de összességében megérte, mert nem kellett saját szobába szoktatni később, stb.
Mondjuk én soha nem kelltetten éjjel őket, mert enni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!