Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Veletek alszik egy szobában a...

Veletek alszik egy szobában a baba vagy rögtön külön szobába tettétek?

Figyelt kérdés
Novemberben szülök és nem tudom mi lenne a jó megoldás. Velünk egy szobába külön kis ágyba vagy rögtön külön szoba?

aug. 6. 21:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
67%
Velünk egy ágyban. A külön ágy nem vált be, így nem erőltettem, császár után nekem is kényelmesebb volt csak odafordulni, és szoptatni, mint felkelni.
aug. 6. 21:51
 2/38 anonim ***** válasza:
81%
Ha akartam sem tudtam volna külön rakni. Már a kórházban is rajtam aludt csak.
aug. 6. 21:52
 3/38 anonim ***** válasza:
95%
Az első velünk egy ágyba a második velük egy szobába kiságyba a harmadik külön szobába a kezdetek óta. Ugyanis a kettő nagyot nem lehet az istenért se külön rakni addig eljutottunk hogy a nagy is külön ágyban alszik a mi szobánkba🙈
aug. 6. 21:59
 4/38 anonim ***** válasza:
89%

Külön ágyban, de egy szobában alszunk.

Aludtunk már külön szobában is, az sem zavarta, de a jelenlegi lakhelyünkön az ágyam mellett volt a legegyszerűbb elhelyezni a kiságyat.

aug. 6. 22:00
 5/38 anonim ***** válasza:
91%

Kulon szobaba tettuk, aztan amikor 20 percenkent kelt fel szopizni az elso ejjel, ott fel is adtam ezt a dolgot :D

Pontosabban en mentem at hozza aludni,mert amugy a halonk nagyon picike es oda mar egy babaobol se fert volna be. De nem tartott ez orokke.

Most 1,5 eves, alszik mar a sajat agyaban, sajat szobaban, de hullamzo, hogy mikor kell vele aludni. Van, hogy olyan szinten mellette kell fekudni egesz ejjel, hogy pisilni se mehetsz ki, de van, hogy vegig egyedul alszik.

Szoval majd a gyerek eldonti, hogy mikor hol akar aludni, en azt mondom 🤣

aug. 6. 22:00
 6/38 anonim ***** válasza:
90%
Külön ágy egy szobában. 8 hónaposan költöztettem át.
aug. 6. 22:04
 7/38 anonim ***** válasza:
60%

Eleinte babaöbölben kint a nappaliban, mi meg a hálóban.

3 hetes korában, amikor már elkezdett magához térni a születés utáni sokkból és nem akart a babaöbölben aludni, akkor kiköltöztem a kanapéra és rajtam aludt.

4 hónapos korában beköltöztünk a hálóba az ágyra, mert rájöttem, hogy gyorsabb az esti altatás, ha a gyereket ott hagyom, ahol elaludt és nem próbálom meg áttenni a babaöbölbe. 1,5 óra kellett korábban, hogy elég mélyen aludjon ahhoz, hogy le tudjam tenni. Így meg 30 perc után kisurranok mellőle.

Én a kiságyat kényelmetlennek tartom (hacsak nem olyan babád lesz, akit szopi után egyből le tudsz rakni és amúgy is egyszer kel fel éjjel enni). Hajolgatni kell, meg kell várni, amíg te tudod rakni evés után, folyton ki kell kelni az ágyból, kibányászni a kiságyból. Szerintem akkor tudja az anyuka legjobban kipihenni magát, ha egy ágyban vagy az ágya mellett babaöbölben alszik a baba.

aug. 6. 22:12
 8/38 anonim ***** válasza:
37%
Egy szobában alszunk, de ő babaöbölben, 2 hetes, jelenleg még éjszaka mi keltjük 3-4 óránként enni; egyébként szerintem végigaludná az éjszakát :D
aug. 6. 22:17
 9/38 anonim ***** válasza:
82%

Úgy látom csak mi alszunk külön.🫣

Én már az első naptól kezdve, saját szoba, saját ágy.

Én minden pisszenésre felkelek, és attól féltem én is felkeltem őt. Mi meg mindig apát, aki hajnalban kel.

Elsőre bejött, másodikra is.

aug. 6. 22:25
 10/38 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk sajnos a 2 szoba között van egy marha nagy boltív ami kb fél falnyi, így gyakorlatilag 1 szobában vagyunk azóta is négyen
aug. 6. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!