Babám 1 hónapos szopizás közben mintha egy pillanatra nem vett volna levegőt. Hozzáértem a profiljához és rögtön nem tetszését fejezte ki. Ez normális?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 03:07
1/5 A kérdező kommentje:
Profilja helyett pofit akartam írni.
2021. nov. 8. 03:08
2/5 anonim válasza:
Nem aludt el közben majdnem? Néha nagyon halkan szuszognak
3/5 A kérdező kommentje:
Félálomban volt.
2021. nov. 8. 20:36
4/5 anonim válasza:
Akkor lehet az miatt is , nekem is néha olyan halkan szuszog Dominik hogy nem is hallani szinte ha mélyen alszik csak erre tudok gondolni.
Ne aggódj szerintem, de ha úgy érzed én a helyedben ha kiságyban alszik légzésfigyelőt vennék ha veled alszik akkor meg felébredt rá
Nekem velem alszik és mindig felkelek néha előbb az álmom miatt hogy fel fog kelni vagy ösztönösen
5/5 A kérdező kommentje:
Kiságyban alszik, van légzésfigyelőnk is. 🙂 Nem merem magam mellett (köztünk) altatni, nehogy ráfeküdjünk éjjel.
2021. nov. 9. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!