Normális hogy még mindig nem alszik éjszaka?
1 éves a kisfiam. Gyakorlatilag 3,5 hónapos koráig volt jó alvó, aztán elszabadult a pokol, ami azóta is tart. Elalszik este 9kor, jó esetben első körben alszik 3 órát utána viszont 1-2 óránként ébred (amikor alszik is ficereg összevissza) reggel 6-7ig, tehát nagyjából 8 óra az éjszakai alvása. Nappal kétszer alszik 1-1,5 órát, úgyhogy a napi össz alvása 10-11 óra maximum.
Nem kevés ez? Normális hogy még mindig ennyit ébred éjszaka? Mikor lesz már jobb?
Kieg. infó: önállóan totyog de még nem stabil teljesen, 6foga van, jelenleg nem jön a következő, éjszaka még cicizik nappal már egyáltalán nem, kipróbáltam az egvilagon mindent, de semmi nem használ :(
Próbáltad már,hogy csak egyszer alszik napközben?
Mikor ébred az utolsó nappali alvásból?
Lehet hogy nem fáradt eléggé vagy pont az ellenkezője,hogy túl fáradt? Éhes amikor felkel? Mikor,mennyit eszik?
1: Ez nem túl biztató! Amikor felkel iszik vagy pisil?
2: Nem próbáltam még az egy alvást, a reggeli ebredestol számítva 3-3,5ora múlva már álmos.
A délutáni alvasbol 4-fel 5kor ébred, 8-negyed 9kor furdetjuk, de akkor már nyűgös, főleg mióta többet megy.
Éjszaka szerintem nem az evés miatt cicizik, inkább csak visszaaltatja magát rajta. Próbáltam vízzel, de hatalmas felháborodás lett a vége.
Sajnos normális. A mennyiség sem vészes annyira.
Barátnőm fia kel fel éjszakánként vagy 6-7 alkalommal, mert pukizik.
Az enyém jelenleg átalussza szerencsére, de nála változó, régen egyszer kelt vagy kétszer, nem élem bele magam, hogy most átalussza.
Köszönöm hogy ennyien írtatok! Sokkal jobban érzem magam, hogy nem vagyok egyedül :)
Megpróbáljuk az egy alvást hátha segít valamit.
Egyébként, igen születése óta külön alszik. Nem nagyon megy az együtt alvás mert nem tudunk együtt aludni a sok nyuszoges meg forgolodas miatt. Így én jövök át hozzá minden éjszaka, hogy legalább az apja tudjon pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!