9 hónapos tápszeres babánál normális, hogy éjszaka még mindig felébred enni?
megkérdezhetem hánykor kel?
csak az én babámhoz hasonlítva újsülött kortól, először a hajnal 1 óra körülit hagyta el, később a este 10-eset, legvégén a hajnal 3-as kitolódott 4-re, 5-re, utána reggel lett belőle, kb 4 hónaposan már kezdett átaludni
de én úgy csináltam a hajnal 3 órási etetésekkel, meg későbbivel, hogy magam mellé fektettem az ágyba, ő szopizott, én aludtam, de úgy, hogy reggel még meg is lepett, hogy mit keres mellettem a gyerek :D
Leírom a napi evészetét
Hajnali 6 körül tápszer 180 gramm
reggeli 180 gramm tápszer
tízórai grízpép, rizspép, vagy kása gyümivel 130 gramm
ebéd főzi 160 gramm
uzsi gyümi megint valami péppel 130 gramm
vacsi főzi megint 150 gramm (védőnő mondta iktassak be még egy főzit, hátha nem ébred fel)
vacsi extra :) 210 gramm tápszer
Tejpépeket nem ehetünk, mert tejérzékeny. Ezek helyett kapja a grízt, rizst, zabkását. Laktózmentes tápszert iszunk.
Mindig mindenből grammra ugyanannyit eszik szinte, nem tudok adagot emelni, mert meghagyja.
Nem hiszem, hogy ennyi kaja után még éhes. Tuti, hogy nem fogzunk és nem fáj semmi. Próbáltam itatni, hátha csak szomjas, de addig nem hajlandó elaludni, amíg nem lesz tele a pocak.
de hol van ebben az éjszakai?
ez így teljes normális nap, ahogy leírtad, mondhatni tökéletes
lehet nem is enni ébred, hanem szeles, a tápszer amúgy is okoz
kipróbálhatnád egyik elalvás előtt, adsz Espumisant neki (nem gyógyszer, májat nem terheli, nem kell tőle félni)
csak mert nálunk ha ébredés van..., szinte nem is volt mástól csak bélgáztól.
megkérdezhetném milyen tünetei voltak a laktóérzékenységének, mikor jött elő?
*ja, az 1 órási, bocsi elvesztettem a fonalat..
érdekes, hogy szabályos időben ébred, szóval ált mindig ugyanakkor.., mennyit eszik akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!